FCSB, umilință istorică. CFR Cluj face show în Europa. Suporterii preiau controlul la Dinamo! Playsport LIVE, azi, de la 18:00!

Sorin Chiriac 14.10.2022, 16:19
FCSB, umilință istorică. CFR Cluj face show în Europa. Suporterii preiau controlul la Dinamo! Playsport LIVE, azi, de la 18:00!

FCSB a pierdut rușinos și returul cu Silkeborg, 0-5. A fost 0-10 la general, în cea mai neagră seară din istoria clubului. CFR Cluj a obținut a doua victorie a sezonului din grupele Conference League, în returul cu Slavia Praga, scor 2-0. A fost aprobat Planul de reorganizare modificat la Dinamo! Astăzi debutează etapa a 14-a din Superligă. Analizăm toate aceste subiecte, la Playsport LIVE. Astăzi , în DIRECT, de la 18:00!

Dezastru, umilință, catastrofă pentru FCSB! Nu și pentru Dică!

Dezastru, umilință, catastrofă! Cuvintele nu sunt suficient de dure pentru a exprima rușinea suferită de FCSB cu Silkeborg. Echipa lui Gigi Becali a pierdut cu 0-10 la general și campania europeană este compromisă. Imaginea reprezentativă a neputinței vicecampioanei României îl are pe Ștefan Târnovanu în prim – plan: portarul a izbucnit în plâns după golul 5!

Cu toate acestea, antrenorul Nicolae Dică nu este dispus însă să își dea demisia: ”Dezastrele sunt altele, când îți moare cineva, iau case foc, moare lumea în Ucraina. Altele sunt dezastrele. Nu va fi ușor, este o înfrângere pe care o diger foarte greu. Nu m-am gândit să plec! Eu și cât am fost jucător am fost puternic, am trecut prin momente dificile. Eu am încredere în jucători, în campionat suntem pe drumul bun. Nu mă bate gândul în momentul asta”.

CFR Cluj a luptat și a obținut un rezultat istoric!

O fost o zi grea pentru Dan Petrescu, care ieri și-a îngropat cel mai bun prieten. După meci, ntrenorul lui CFR Cluj s-a declarat încântat de victoria elevilor săi, din duelul cu Slavia Praga. Acesta spune că nu credea că va reuși să obțină șase puncte din dubla cu Slavia, însă este mulțumit de jocul elevilor săi: ”Dacă îmi spuneai înainte de meciurile cu Slavia că luăm șase puncte, spuneam că visezi sau aiurezi pentru că eu cred în continuare că e cea mai bună echipă din grupă, au dominat, au atacat, dar ne-am apărat eroic și la cele 3-4 ocazii am marcat două goluri. Îi felicit pe băieți, suntem într-o perioadă bună. Dacă am fi bătut și la Arad, era o perioadă lungă fără gol primit”.

APCH poate deveni acționar majoritar la Dinamo

Astăzi, de la ora 09.00, la sediul RTZ & Partners SPRL, a avut loc Adunarea Generală a Creditorilor la SC Dinamo 1948 SA. A fost aprobat Planul de reorganizare modificat pentru formația din „Ștefan cel Mare”. „Câinii” aveau nevoie de a trece pragul de 30% din masa credală și votul a două din categoriile defavoritzate. Le-au obținut, anunță în exclusivitate Playsport.ro.

Pasul următorul îl reprezintă Tribunalul București. Pe 24 octombrie, noul plan va fi prezentat judecătorului sindic, care va trebui să-l aprobe sau nu. În cazul în care trece și de acest pas, SC Dinamo 1948 SA va fi deținută, în procent de 99%, de Asociația „Peluza Cătălin Hîldan”.

Analizăm meciurile europene și situația de la Dinamo, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, împreună cu invitații lor, vor analiza cele două partide de aseară, din Conference League și vor prefața Etapa a 14-a din Superligă. De asemenea, vom discuta despre implicațiile de la Dinamo, după decizia de astăzi, din Adunarea Generală a Creditorilor la SC Dinamo 1948 SA.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Urmăriți Playsport.ro și pe