Federer, Nole și Nadal? ”Când joci cu ei, te gândești dacă scapi de pe teren în viață!”. O spune un jucător din TOP 5 ATP!

Catinca Giosanu 18.03.2021, 23:29
Federer, Nole și Nadal? ”Când joci cu ei, te gândești dacă scapi de pe teren în viață!”. O spune un jucător din TOP 5 ATP!

Federer, Nadal și Nole sunt unii cei mai buni tenismeni din istoria tenisului masculin. Deși au depășit vârsta de 30 de ani, Djokovic și Nadal nu se dau pe alți jucători de tenis mai tineri. Tocmai de aceea, un jucător din TOP 5 ATP a declarat că atunci când joci cu ei, te gândești dacă scapi sau nu în viață de pe teren.

Federer, Nole și Nadal? ”Când joci cu ei, te gândești dacă scapi de pe teren în viață!”

De curând, Nole a cucerit cel de-al nouălea titlu la Australian Open și al 18-lea din întreaga carieră, apropiindu-se de marii lui rivali, Roger Federer și Rafael Nadal. Cei doi dețin câte 20 de titluri majore. În ciuda reușitei colegului său de breaslă, Rafael Nadal și Roger Federer nu a reacționat după partida de la Melbourne. În schimb, Roger Federer a scris un mesaj lung de felicitare pentru rivalul său, Rafael Nadal, atunci când ibericul a cucerit titlul major cu numărul 20 la Roland Garros 2020 și l-a egalat la numărul de Grand Slam-uri.

Și Nick Kyrgios a urmat exemplul lui Federer și Nadal după finala dintre Djokovic și Medvedev. El a preferat să rămână în umbră. Așteptat pe rețelele de socializare să ofere o reacție, Kyrgios a ”dezamăgit” și a ales să aștepte următoarea ”gafă” a sârbului pentru a ieși la rampă, așa cum ne-a obișnuit până acum.

O spune un jucător din TOP 5 ATP!

Pentru fani, rivalitatea dintre Federer, Nadal și Djokovic este incomparabilă, în timp ce pentru adversari este un adevărat coșmar. Tocmai de aceea, francezul Jo-Wilfried Tsonga recunoaște că și-ar fi dorit ca Federer, Nadal și Djokovic să nu fi existat.

O să fiu sincer. Îmi doresc să nu fi existat Djokovic, Nadal sau Federer. De cele mai multe ori, când îi întâlnești, te gândești că dacă scapi de pe teren în viață, e un miracol. Sunt mândru totuși de faptul că am avut onoarea să joc cu ei. Uneori oamenii vin la mine și mă întreabă dacă am jucat cu Federer. Le spun că am jucat cu el, că a fost greu de fiecare dată, dar că am și câștigat de câteva ori.”, a mărturisit fostul ocupant al locului 5 ATP, potrivit Eurosport.

Francezul consideră că dacă cei 3 nu ar fi ales drumul sportului alb, probabil că ATP-ul ar semăna mai mult cu WTA. Acolo, șansele la câștigarea unui titlu major se împart la mai multe jucătoare de tenis.

Când ești în elită an după an și vezi că poți să ajungi sus, până pe locul 5, dar nu poți să treci de limita asta pentru că sunt ei în fața ta, te întrebi ce ai mai putea face. Răspunsul e că nu prea multe. Au fost multe perioade când m-am simțit foarte bine pe teren. Câștigam meciuri, ajungeam în optimi, apoi mă uitam la tablou și era imposibil să nu mă descurajez. Era o nebunie. În sferturi, dădeam peste unul dintre ei, iar dacă treceam de sferturi, în semifinale dădeam de altul din The Big Three. În finală era imposibil să nu te confrunți cu altul dintre ei trei. E un miracol dacă devii campion la un turneu care-i are pe cei trei pe tablou.”, a mai spus bărbatul.

Urmăriți Playsport.ro și pe