Florinel Coman e în genunchi după ultimele evenimente. Gigi Becali face dezvăluiri în premieră

Olteanu Ștefan / 24.02.2021, 08:27
Florinel Coman e în genunchi după ultimele evenimente. Gigi Becali face dezvăluiri în premieră

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal după ce a condus fară permis valabil pe teritoriul României. Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a vorbit despre momentele dificile prin care trece jucătorul său. Toate întâmplările din ultimele zile l-au afectat profund pe Coman, iar acesta a simțit nevoia să vorbească cu patronul.

Florinel Coman e în genunchi după ultimele evenimente

Florinel Coman a fost în centrul atenției după evenimentele din ultimele zile. ”Mbappe” de România a comis-o după ce a gonit pe Autostrada A2 cu o viteza de 165 de kilometri pe oră. Mai mult, atacantul FCSB nu deținea nici permis de conducere valabil pe teritoriul țării. Actul pe care Coman l-a prezentat polițiștilor era unul obținut în Ucraina, motiv pentru care s-a ales imediat și cu un dosar penal.
Florinel Coman a simțit că a călcat strâmb și care pot fi consecințele greșelii pe care a făcut-o și a mers să vorbească cu Gigi Becali.
Atacantul cotat la 5.5 milioane de euro este dărâmat din cauza celor întâmplate și se teme de pușcărie. Becali l-a asigurat că nu o să stea închis, însă spune că acest lucru ar putea influența un potențial transfer al lui Coman:

Eu mă bucur acum că o să se cumințească mai mult. I-am spus: ‘Nu faci pușcărie pentru asta’, iar el tremura. I-am spus: ‘Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea’.
E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet și e înregistrat acolo. Dacă se duce miliția din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, nu poate”, a spus Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Gigi Becali: „Era foarte supărat! Lui de asta i-a fost jenă.”

Finanțatorul FCSB spune că lui Florinel Coman îi pare cel mai rău pentru viteza cu care a fost prins. Aflat pe tronsul Constanța – București de pe Autostrada A2, Coman a fost înregistrat de aparatul radar cu 165 de kilometri la oră. Atacantul roș-albaștrilor se afla la volanul unui bolid Audi A7 și a încălcat viteza legală cu 35 de kilometri pe oră.
”Mbappe” s-a simțit jenat de exemplul pe care l-a dat:

Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. ‘Mi-e rușine și de dumneata, și de MM’, a zis. Era foarte supărat!”, a mai dezvăluit Gigi Becali, conform sursei citate.

Gigi Becali, dezvăluiri despre ultimele discuții pe care le-a avut cu Florinel Coman
Gigi Becali, dezvăluiri despre ultimele discuții pe care le-a avut cu Florinel Coman

Florinel Coman a circulat cu un permis obținut în Ucraina

Actul pe care l-ar fi prezentat Florinel Coman polițiștilor nu ar fi fost nici măcar un permis de conducere. Documentul ar fi, de fapt, o traducere a unui permis auto, care se obține în Ucraina contra unei sume de bani cuprinse între 600 și 800 de euro:

El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni. Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo”, spunea Gigi Becali, la Digi Sport, la scurt timp după ce Coman a fost prins de poliție.