Fostul mare dinamovist nu îi dă nicio șansa lui Flavius Stoican: „Am crezut că e o glumă!” Vești proaste după plecarea lui Rednic

Robert Zanfir 22.12.2021, 18:20
Fostul mare dinamovist nu îi dă nicio șansa lui Flavius Stoican: „Am crezut că e o glumă!” Vești proaste după plecarea lui Rednic

Ioan Andone nu crede că Flavius Stoican va reuși să o redreseze pe Dinamo, după plecarea lui Mircea Rednic. Fostul mare jucător și antrenor al roș-albilor este convins că nu doar antrenorul a greșit, ci și Iuliu Mureșan, în conflictul care a aruncat clubul în aer.

Bomba a explodat la Dinamo miercuri seara. Ca și cum situația nu era destul de tensionată, din cauza rezultatelor catastrofale din această toamnă, Mircea Rednic a fost dat afară de Iuliu Mureșan. DDB a explodat, iar unul dintre reprezentanți a dezvăluit lucruri incredibile despre administratorul special al clubului.

Fostul mare dinamovist nu îi dă nicio șansa lui Flavius Stoican: „Am crezut că e o glumă!”

Iuliu Mureșan a dezvăluit la Playsport Live că Flavius Stoican nu a fost prima opțiune. Cristiano Bergodi, Ilie Poenaru sau Leo Grozavu au mai fost contactați.

Ioan Andone este convins că Flavius Stoican nu va avea nicio șansă să readucă echipa pe linia de plutire.

„Am crezut că e o glumă de Sărbători… Domne, e o glumă de Sărbători? Ştiam că voia să facă schimbări, le anunţase prea repede, nu mă aşteptam. Flavius Stoican e un băiat inteligent, a mai antrenat şi el când şi când, a mai fost la Dinamo, nu ca jucător, ca antrenor, şi a terminat pe 4, dar nu-l văd în stare. Dacă Rednic n-a reuşit.

Toată lumea a greşit acolo, şi Rednic, şi Mureşan. Şi plăteşte numai Rednic, Rednic a greşit grav, n-avea voie să dea în jucători. În fiecare săptămână un conflict. El n-avea voie la experienţa lui, încontinuu în conflict cu jucătorii, cu adversarul, cu arbitrul.

Tu, ca antrenor, ai 24 jucători, te focusezi pe ăia. Ăştia sunt, sunt copiii tăi. Acum, în iarnă, erau la mâna lui dacă erau lucrurile în regulă, dar el a greşit că a creat conflicte încontinuu.

La 3 zile, confict la Dinamo, Filip scos, Torje nu e în regulă… Matei, ce jucători a mai adus el. Şi el a greşit, dar şi Iuliu Mureşan”, a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

Dezvăluiri incredibile despre Iuliu Mureșan

Dragoș Sterpu, președinte DDB Spania, a vorbit la Playsport Live despre situația explozivă a clubului. Acesta a dezvăluit că Iuliu Mureșan nu poate avea credibilitate în fața fanilor din moment ce are pe telefon sigla fostului său club, CFR Cluj.

Noi i-am dat clubul cadou domnului Mureșan și nu știu de ce (…) Noi suntem înfrățiți cu Universitatea Cluj. Domnul Mureșan ar face bine să scoată descrierea cu CFR Cluj de pe telefon. Dacă îl suni pe domnul Mureșan sub numele lui apare sigla lui CFR Cluj. Este halucinant. Dacă îi este rușine cu clubul Dinamo București, măcar din respect pentru noi și pentru cei de la Universitatea Cluj să scoată măcar CFR 1907 Cluj
Dragoș Sterpu, la Playsport Live

Urmăriți Playsport.ro și pe