FOTO. Cine este tânăra care i-a lăsat pe bărbații de pe stadionul din Craiova cu gura căscată! Are legături strânse cu fotbalul românesc

Giosanu Catinca / 23.10.2021, 14:49

O tânără brunetă a făcut senzație la meciul dintre FCU și Gaz Metan Mediaș, scor 2-0. Pasionată de fotbal, femeia a urmărit cu mare atenție partida din tribunele noului stadion din Craiova. Totuși, a ținut să își facă și câteva fotografii pe arenă formației oltene. Imaginile au fost postate pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare, iar asta i-a încântat pe fani. Puțini știu însă ce legătură are focoasa brunetă cu fotbalul românesc.

Maria Ceaușilă nu putea lipsi de la meciul cu Gaz Metan Mediaș

Maria, fiica lui Gheorghe Ceaușilă, fost fotbalist al echipei naționale a României, a luat parte la prima victorie a lui Stoican pe banca lui FCU Craiova de la tribuna oficială, de unde și-a făcut mai multe fotografii. La finalul jocului, aceasta a dorit să le transmită un mesaj oltenilor.

Felicitări, FCU! Felicitări, Adrian Mititelu Jr.!”, a scris bruneta pe contul său de Facebook.

În ciuda rezultatului favorabil, Adrian Mititelu Jr a fost foarte nervos după victoria cu Gaz Metan.

Nu sunt fericit, dar sunt puțin mai fericit. A fost un meci de 6 puncte! Noi am controlat jocul, se vede o schimbare la echipă. Sunt dezamăgit de arbitru, am avut două penalty-uri clare cât casa, nu înțeleg cât mai poate continua acest asediu! Nu se poate să fim dezavantajați meci de meci!

Nu înțeleg cât mai poate arbitra acest om în Liga 1 (n.r Horia Mladinovici). Eu zic că echipa va arăta și mai bine pe viitor și va fi tot mai greu de bătut.”, a spus Adrian Mititelu Jr, după victoria cu Gaz Metan Mediaș.

Bruneta are legături strânse cu fotbalul românesc

Cei care au asistat la confruntarea dintre cele două rivale au fost uimiți de apariția surprinzătoare a Mariei. Nu toți știu însă că aceasta a lucrat la Federația Română de Fotbal (FRF). Fiica fostului atacant Gheorghe Ceaușilă s-a ocupat un timp de proiectele derulate în cadrul Secretariatului General al FRF.

Tati este bucuros că activez în domeniul sportiv, îndeosebi în cel fotbalistic. George și-a lăsat amprenta în fotbalul românesc, dar nu numai acolo, ci și în sufletul meu. Pentru mine, fotbalul a fost dintotdeauna un hobby, iar bunul Dumnenzeu m-a ajutat să fac din hobby o carieră.

Iubesc fotbalul! Stimez și apreciez efortul jucătorilor şi al antrenorilor! Tot timpul sunt impresionată de rezistența lor atât la stres, cât si la presiunea fantastică, mai ales atunci când este vorba despre loviturile de la 11 metri, moment în care victoria sau eșecul unei echipe stau în gheata unui singur jucător. Trăind in casa cu un fost fotbalist, toate acestea le simt in suflet. Cât despre Universitatea Craiova… rămâne prima mea iubire!”, spunea Maria, în urmă cu ceva timp.