FOTO. Femeia care fură toate privirile în sportul din România nu vrea să accepte oferta de a deveni fotomodel

Moldoveanu Camelia 30.06.2022, 09:27

Mihaela Evi este femeia care fură toate privirile în sportul din România. În vârstă de 34 de ani, aceasta antrenează grupa de junioare a celor de la CS Gloria Bistrița. Însă, calitățile fizice o califică și pentru o carieră de succes în modelling.

Antrenoarea din România care ar putea fi oricând un model de succes

Pasionată de călătorii și scris, Mihaela Evi are un blog prin intermediul căruia își împărtășește gândurile și realizările. Într-un material mai vechi, antrenoarea a povestit cum a luat naștere clubul Olimpic Târgu Mureș, cel mai drag proiect pentru ea.

Am fost binecuvântată sa fac ceea ce îmi place: handbal. Până la 20 de ani si vreo 2 operații cu mingea in mână, în teren. Dar destinul m-a dus, la acel moment, într-un loc care nu mi-a oferit posibilitatea sa progresez ca sportivă și perfecționistă fiind, am ales să fac altceva în care să pot să devin cea mai bună. (Ce copil răsfățat!)

Așa a luat naștere clubul Olimpic Târgu Mureș, cel mai drag proiect inimii mele. Fenomenul care a schimbat si a dat sens multor vieți. Am trăit in 3 orașe si pe toate le pot numi astăzi acasă. M-am mutat, pe rând, din dragoste pentru handbal, din București în Târgu Mureș și din Mureș în Bistrița. Am realizat chiar și minuni. Am iubit copiii din prima clipă când am început sa lucrez cu ei. În 2012 visul meu a devenit miracol”, a scris Mihaela în descrierea de pe blogul personal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Evi (@mihaelaevi)

„Nu m-aș încadrat în tipare”

În viziunea fanilor săi, Mihaela Evi poate oricând să încerce o carieră în modelling. Însă ea nu consideră că s-ar încadra foarte bine în această lume. Ea a explicat la un moment dat că stilul său de viață nu este compatibil cu exigențele din acest domeniu.

Pentru că nu m-aș încadra în tipare. Nu sunt și n-am fost niciodată slabă. Și nici nu o să fiu vreodată pentru că îmi place să mănânc”, a răspuns ea când a fost întrebată de un fan „De ce nu modelling?”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Evi (@mihaelaevi)

Sportul din România i-a oferit momente plăcute, dar și unele mai puțin plăcute. Mihaela Evi a dezvăluit cum „neîncadrarea în tipare” a fost o problemă și atunci când și-a început cariera de antrenor:

„Nici transformarea mea într-o femeie n-a fost prea ușoară. Am fost un copil când m-am apucat să antrenez. Un copil plin de pasiune. Și a trebuit să mă maturizez forțat pentru ca aveam alți copii care mă priveau, dar mai ales pentru ca aveam în spate o lume plină de prejudecăți și de reguli care mă făceau mereu să simt că ceea ce îmi doresc eu să fiu nu e ceea ce trebuie să fiu.

Acum îmi vine sa rad când îmi amintesc că la un moment dat nu eram potrivită să antrenez pentru că… purtam blugi rupți. Mai târziu era o problema că purtam.. colanți. Acum vreo 2 ani cică eram prea preocupată de aspectul meu fizic. Și cât am suferit de fiecare data că nu înțelegeam dacă e o problemă cu mine și felul meu de a fi.

Nu, nu era. Blugii rupți erau exact ce trebuia să port la vârsta pe care o aveam atunci. Colanți port și astăzi, și din fericire mi-am păstrat și obiceiul cu par perfect, mă spăl tot din 3 în 3 zile, ca mi se strica buclele. Hahaha!”, a mai spus Mihaela Evi pe blogul personal.

Urmăriți Playsport.ro și pe