FOTO: Ianis Hagi, apariție surpriză înainte ca Rangers să debuteze în noul sezon de Champions League! Cum a fost surprins mijlocașul lui Steven Gerrard

Gabriel-Alexandru Ioniță / 03.08.2021, 08:40
FOTO: Ianis Hagi, apariție surpriză înainte ca Rangers să debuteze în noul sezon de Champions League! Cum a fost surprins mijlocașul lui Steven Gerrard

Ianis Hagi a început excelent noul sezon pentru Rangers. Internaționalul român a marcat primul gol al noii ediții de Premiership. Mijlocașul ofensiv a deschis scorul pentru echipa antrenată de Steven Gerrard după doar 8 minute în meciul de pe teren propriu contra celor de la Livingston. Din păcate însă, în minutul 32 Ianis a fost înlocuit de antrenorul englez după ce a fost victima unei intrări mai dure a unui adversar.

Steven Gerrard s-a arătat destul de îngrijorat după accidentarea lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a acuzat dureri la gleznă, iar după meci Gerrard s-a arătat destul de supărat de această situație. El a declarat la conferința de presă că sunt șanse destul de mici ca românul să fie recuperat în totalitate pentru meciul cu Malmo de astăzi din prima manșă a turului 3 preliminar din UEFA Champions League.

Nu este niciodată de folos să pierzi un jucător atât de devreme, mai ales când ai la dispoziție doar trei schimbări. Sezonul trecut probabil că te descurcat mai bine pentru că aveai la dispoziție schimbări în plus.

(Ianis Hagi) A înscris un gol important pentru noi și să sperăm că lovitura nu este foarte serioasă. Piciorul este puțin umflat acum, dar să sperăm că nu îl va ține departe de teren prea mult. E posibil să piardă meciul de marți (cu Malmo), dar avem fizioterapeuți buni aici. Așa că sperăm ca ei să poată să scoată un iepure din joben și să îl avem la Malmo, pentru că important pentru noi”, a spus Gerrard după meci potrivit Sky Sports.

Hagi a făcut în cele din urmă deplasarea în Suedia

Se pare însă că încrederea antrenorului englez în echipa medicală a lui Rangers a fost răsplătită. Asta pentru că, potrivit The Scottish Sun, Ianis Hagi a făcut deplasarea în Suedia cu restul echipei. Se pare că el a fost recuperat în mare măsură și există șanse la acest moment ca românul să fie folosit de Steven Gerrard, măcar doar și pentru câteva minute. Ianis a fost fotografiat pe aeroport înainte de plecarea lotului lui Rangers spre Malmo.

Ianis Hagi a fost surprins înainte de urcarea în avionul care i-a dus pe jucătorii lui Rangers în Suedia. Sursă foto: The Scottish Sun
Ianis Hagi a fost surprins înainte de urcarea în avionul care i-a dus pe jucătorii lui Rangers în Suedia. Sursă foto: The Scottish Sun

Înaintea meciului cu Livingston, Ianis Hagi a oferit un interviu pentru Sky Sports. El și-a exprimat ambițiile pe care le are în noul sezon și a explicat că se simte mai puternic decât în stagiunea precedentă.

Avem obiective noi. Vreau să joc cât mai bine în acest sezon. Vreau să am acelaşi număr de goluri şi pase de gol. Mă simt mai puternic şi vreau să ajut echipa. Trebuie să câştigăm fiecare meci”, a spus Ianis sursei citate.