FOTO | Imaginea anului cu Simona Halep. Românca s-a amuzat copios după ce a câștigat trofeul de la Melbourne: „Coafura rezistă”

Robert Zanfir / 09.01.2022, 16:23
FOTO | Imaginea anului cu Simona Halep. Românca s-a amuzat copios după ce a câștigat trofeul de la Melbourne: „Coafura rezistă”

Simona Halep a câștigat titlul de la Melbourne, după victoria 6-2, 6-3, cu Veronika Kudermetova. A fost primul trofeu după mai bine de un an, iar românca a fost în mare formă și după finala din Australia.

Pentru succesul de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep a fost recompensată cu 31.000 de dolari și 280 de puncte WTA. Pentru constănțeancă a fost a 41-a finală a carierei și al 23-lea titlu WTA câștigat. Ultimul trofeu câștigat de Halep a fost în septembrie 2020, la Roma.

Imaginea anului cu Simona Halep. Românca s-a amuzat copios după ce a câștigat trofeul de la Melbourne

Simona Halep a început cum nu se poate mai bine anul 2022. Fosta Nr. 1 WTA a câștigat finala cu Veronika Kudermetova. Anul anunță, astfel, semne bune. 2021 a fost unul de coșmar pentru româncă. Simona a jucat o singură finală și nu a câștigat niciun trofeu.

Imediat după finala de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep a fost numai un zâmbet. A postat pe contul de Instagram o fotografie din timpul finalei cu rusoaica, cu părul despletit.

„Coafura rezistă”, a notat Simona și a însoțit postarea cu mai multe emoticoane. Trimiterea a fost la o reclamă mai veche, care în timp a devenit subiect de bancuri.

Simona Halep s-a amuzat pe seama unei fotografii din timpul finalei cu Veronika Kudermetova

Halep, ca acasă în Australia

Simona Halep a fost urmărită din tribune și de Darren Cahill. Fostul ei antrenor și Simona au avut un schimb de priviri la finalul partidei, semn că relația dintre cei doi este în continuare una excelentă, chiar dacă australianul nu mai este antrenorul româncei.

De fapt, Halep chiar a ținut să îi mulțumească lui Cahill pentru prezența la meci. Simona a recunoscut că Australia este ca a doua sa casă.

„Salut. Vreau doar să vă mulţumesc pentru încurajări, a fost o atmosferă superbă pe arenă. Este plăcut să fiu înapoi în Australia, pe aceste terenuri frumoase.

Abia aştept să joc la Australian Open”, a fost mesajul transmis fanilor de Simona Halep.

În urma trofeului de la Melbourne, Simona Halep devine una dintre favorite la Australian Open. Românca a anunțat că nu va participa la turneul de la Sidney.

Mă bucur să țin încă un discurs aici, chiar dacă data trecută nu a fost din postură de campioană. Mulțumesc că ați fost aici, a fost o plăcere. Mulțumesc că m-ați susținut. Veronika, felicitări, poate n-a fost cel mai bun meci al tău, dar ține-o tot așa. Mulțumesc echipei mele, știu că e greu să lucrezi cu mine, sper s-o ținem pe aceeași cale.
Simona Halep