Galatasaray a acceptat să îi plătească lui Gigi Becali 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan! FCSB dă lovitura pe piața transferurilor

Bordei Radu 28.07.2021, 13:44
Galatasaray a acceptat să îi plătească lui Gigi Becali 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan! FCSB dă lovitura pe piața transferurilor

Gigi Becali este gata să detoneze bomba pe piața transferurilor: va obține o avere pe transferul lui Olimpiu Moruțan. Cei de la Galatasaray ar fi pregătiți să îi satisfacă pretențiile finanțatorului vicecampioanei României.

Turcii îl vor neaapărat pe mijlocaș, pe care Fatih Terim îl vede drept un element important în seonul viitor. Turcii sunt în căutarea unui decar care să coordoneze jocul echipei, dar să poată evolua pe mai multe poziții. După ce l-au transferat pe Alex Cicâldău, acum oficialii Cim Bom, sunt pregătiți să mai aducă un fotbalist român.

Galatasaray a cedat: este gata să îi dea lui Gigi Becali 10 milioane de euro pe Moruțan. Condiția impusă de baskani

Gigi Becali a declarat că nu este dispus să lase niciun euro sub cele 10 milioane cerute pe Moruțan. Asta chiar dacă turcii îi oferiseră 8 milioane în schimbul playmaker-ului celor de la FCSB. Cum Beclai nu a cedat și Fatih Terim insistă pentru transfer, baskanii au cedat. Sunt pregătiți să ofere 10 milioane de euro, dar nu într-o singură tranșă. Turcii ar urma să achite toată suma în 4 rate, pentru că se confruntă și ei cu probleme mari financiare, din cauza pandemiei.

După ce a achitat 6,5 milioane Craiovei, Burak Elmas, președintele clubului, este gata să îi mai facă o poftă lui Fatih Terim.

Mie îmi place foarte mult de Moruțan, este un fotbalist bun. Nu cred că ne-ar refuza. Totul ține de suma oferită, așa că vom vedea ce va fi. Este un fotbalist capabil să facă spectacol, la fel cum o făceau pe vremuri Hagi sau Adrian Ilie, declarase legendarul antrenor turc

Impresarul lui Moruțan a plecat la Istanbul. Moruțan ar putea să nu mai prindă returul din Conference League

Dinu Todoran nu știe dacă se va mai baza pe Moruțan de acum încolo. Mijlocașul este cu un pas la Istanbul. Agentul fotbalistului, Florin Vulturar, a plecat deja către Turcia. Transferul pare din ce în ce mai aproape. Mai ales că turcii anunțaseră că nu este o diferență mare între ceea ce cerea Becali și oferta inițială. Totul depinde de disponibilitatea patronului de a accepta o plată în rate. Când a plecat Man la Parma, Becali a refuzat să accepte banii în tranșe.

Fotbalistul speră și el ca transferul să se realizeze. Mai ales că l-ar avea pe alături pe fostul oltean, Alex Cicâldău. Acesta s-a alăturat deja lotului Cim Bom. Cei doi români ar putea reface tradiția stabilită de Gică Hagi și Gică Popescu, la Galatasaray.