Gata, Becali a mai pus în ramă o indicație sfântă. Lui Dică nu îi mai rămâne decât să respecte ordinul patronului său

Gabriel-Alexandru Ioniță 01.10.2022, 19:25
Gata, Becali a mai pus în ramă o indicație sfântă. Lui Dică nu îi mai rămâne decât să respecte ordinul patronului său

Gigi Becali i-a transmis lui Nicolae Dică faptul că va trebui să îl folosească pe Billel Omrani în meciul cu FC Argeș de duminică seară. Patronul FCSB-ului nu a menționat însă dacă acest lucru trebuie să se întâmple de la startul partidei sau dacă este în regulă ca atacantul algerian să fie introdus pe parcurs.

Gigi Becali i-a cerut lui Nicolae Dică să îl utilizeze pe Billel Omrani la meciul cu FC Argeș

Despre Omrani s-a vorbit foarte mult în ultima perioadă că nu ar fi chiar în cea mai bună formă din punct de vedere fizic. Totuși, acest aspect se pare că nu contează foarte mult pentru Gigi Becali, care este dornic să își vadă noua achiziție la treabă cât mai repede.

Păi la primul meci o să îl vedeți pe teren”, a spus patronul vicecampioanei potrivit sport.ro.

Antrenorul este gata să îi facă pe plac patronului

În mod evident, Nicolae Dică a fost întrebat despre acest subiect la conferința de presă premergătoare meciului de pe Arena Națională. Antrenorul FCSB-ului a dat de înțeles că totul este pregătit pentru ca dorința lui Becali să fie îndeplinită. Acesta a explicat că își dorește să pună în practică un fotbal extrem de ofensiv. Și a lăsat de înțeles că sunt șanse să îi folosească pe Omrani și Compagno în același timp pe teren.

„Omrani e în lot, e apt. Veți vedea mâine dacă joacă. De ce să nu poate să joace lângă Compagno? A jucat și în 4-3-3 și în 4-2-2. A jucat în 4-3-3 pe dreapta și pe stânga și poate evolua și cu încă un atacant lângă el. Nu avem probleme. Întotdeauna mi-am dorit lucrul ăsta (n.r. – să facă din FCSB o echipă ofensivă), în mandatul trecut am fost cea mai ofensivă echipă din Liga 1. Și eram cea mai defensivă echipă după CFR Cluj. Acum nu mai suntem așa bine, dar sperăm că vom ajunge acolo înapoi”, a spus antrenorul FCSB-ului la conferința de presă.

Cum a prefațat Dică meciul cu FC Argeș

În rest, Nicolae Dică a prefațat duelul cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare ca jucător și a subliniat că acesta este extrem de important pentru parcursul ulterior al echipei sale.

„Întâlnim o echipă bună, care anul trecut a jucat în play-off. O cunosc foarte bine. Are jucători cu mare experiență. Pe contraatac și la fazele fixe e bună și anul trecut a fost organizată bine pe faza defensivă. Ne așteaptă o partidă foarte grea. E un meci special pentru că mi-am petrecut aproape jumătate din viață la FC Argeș. Mi-a dat șansă să joc în Liga 1 și nu am cum să uit acest club.

Trebuie să începem să câștigăm. Nu e ușor să facem ce a spus MM Stoica (n.r. – până la finalul sezonului FCSB să obțină cele mai multe puncte), dar împreună putem reuși. Trebuie să începem să câștigăm pentru că obiectivul e câștigarea campionatului.

Clasamentul e pus în vestiar. Sper să realizeze că nu e OK locul în clasament. Trebuie să avem atitudine și să începem să câștigăm”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.