Ladislau Boloni s-a ținut de glume la sosirea în București. Ce a transmis înainte de negocierile finale cu FRF: „V-am adus cadouri”

Olteanu Ștefan / 06.01.2022, 21:47

Ladislau Boloni (68 de ani) a ajuns în această seară la București, unde a fost așteptat de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță. Boloni va purta în următoarele zile ultimele negocieri pentru preluarea postului de selecționer al României. Însă, până să se așeze la masa negocierilor, Boloni s-a ținut de glume la aeroport.

„V-am adus cadouri!”. Cum a glumit Ladislau Boloni cu reporterii, la sosirea în București

Ladislau Boloni a ajuns în București pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire preluarea naţionalei României.
Playsport a anunțat în exclusivitate vizita pe care Răzvan Burleanu a făcut-o la Nisa pentru a purta primele discuții cu Boloni, iar acum se pare că negocierile au intrat în linie dreaptă. Fără doar și poate, Ladislau Boloni este principalul favorit pentru preluarea postului de selecționer, lăsat liber de Mirel Rădoi în urmă cu mai bine de o lună.
Boloni a fost întâmpinat la aeroport de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, dar și de o mulțime de reporteri care au aflat de sosirea sa în țară.
Aceștia așteptau cu nerăbdare câteva declarații din partea lui Boloni, însă tehnicianul s-a rezumat doar la a face o glumă:

V-am adus ceva cadouri, dar sunteți atât de mulți încât nu pot să dau la toată lumea”, le-a transmis Ladislau Boloni reporterilor sosiți la aeroport.

Urmează negocierile finale

Fedarația Română de Fotbal a ajuns, în mare, la un acord cu Ladislau Boloni. Mihai Stoichiță a transmis că pretențiile financiare ale antrenorului pot fi îndeplinite. De asemenea, contractul care ar urma să fie semnat de Boloni va fi valabil pentru următoarele două campanii de calificare.
În acest context, mai rămân doar mici detalii de pus la punct.

Loți are cereri financiare rezonabile, care pot fi îndeplinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate a discuțiilor cu el. Urmează să discute amănuntele despre contract, dar trebuie să fie pe minimum două campanii”, a transmis directorul tehnic al FRF.

Astfel, după refuzurile pe care le-a primit din partea lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, FRF a găsit într-un final o opțiune care are șanse mari să se materializeze.
Totuși, dacă Boloni va refuza propunerea, FRF are în continuare variantele Edi Iordănescu și Adrian Mutu la dispoziție.

România va juca primele meciuri în 2022 abia la finalul lunii martie, când va disputa două amicale. Primele partide oficiale de anul viitor vor avea loc în iunie, în Liga Națiunilor.

Mirel Rădoi a dezvăluit după 6 luni coșmarul de la națională: „A fost teribil!” Adevărul despre Jocurile Olimpice de la Tokyo.