Gest disperat făcut de Anamaria Prodan pentru a-l întoarce pe Laurențiu Reghecampf din drum! Mesaje de dragoste în văzul tuturor

Moldoveanu Camelia / 20.09.2021, 21:04
Gest disperat făcut de Anamaria Prodan pentru a-l întoarce pe Laurențiu Reghecampf din drum! Mesaje de dragoste în văzul tuturor

Încă un gest prin care Anamaria Prodan arată că își dorește cu disperare ca Laurențiu Reghecampf să se întoarcă la ea. Mesajul de dragoste la care nimeni nu s-ar fi așteptat a apărut în urmă cu puțin timp. Tactica aplicată este una menită să deranjeze o anumită persoană.

Anamaria Prodan face încă un gest disperat

Laurențiu Reghecampf nu vrea să se răzgândească, însă Anamaria Prodan știe să-l atingă la „coarda sensibilă”. Impresara nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba de a-și demonstra sentimentele pentru soțul ei. De această dată i-a transmis un mesaj antrenorului CSU Craiova în care și-a implicat întreaga familie. Declarația de dragoste vine cu ocazia zilei de naștere a lui Laurențiu Reghecampf.

TE IUBIM SOARELE NOSTRU ❤️❤️❤️WE ARE ONE❤️ LA MULȚI ANI SUFLET DE VIS! LA MULȚI ANI UNIVERSUL NOSTRU ❤️ @rbccadp @sarahh @laurentiureghecampfjr @lucareghecampf._”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram la o poză în care se află întreaga familie.

Ce atrage atenția tuturor este faptul că fotografia este una veche. Anamaria Prodan nu a mai postat poze noi cu soțul ei de ceva vreme, sau mai bine spus de după reînoirea jurămintelor.

Prodanca, mesaj pentru Reghe
Prodanca, mesaj pentru Reghe

Reghe, pus într-o situație dificilă

Tot mai multă lume vorbește despre ruptura dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ieșind la iveală în ultima vreme mai multe fotografii cu femeile alături de care antrenorul CSU Craiova își petrece timpul. Cu toate că tehnicianul din Bănia refuză să mai comunice cu soția sa, blocând-o pe toate rețelele de socializare și comunicând doar prin mail ce ține de copii, sexy-impresara a găsit o metodă prin care să scape de amantă.

Anamaria Prodan este foarte activă pe rețelele de socializare și a decis să apeleze la Instagram pentru a o îndepărta pe femeia care îi strică mariajul. Sperând că Laurențiu Reghecampf se află doar într-o etapă, într-o criză a vârstei de 40 de ani, cunoscuta impresară postează continuu poze cu el. Cu toate că imaginile sunt vechi, Reghe aflându-se tot timpul la Craiova pentru a-și antrena echipa, soția lui caută să-i supere amantă cu postările însoțite de mesaje lungi de dragoste.

Mai mult, Prodanca își etalează bijuteriile primite de la soțul ei ca și cum a fi primite de curând. În realitate, potrivit surselor playsport.ro, toate accesoriile de lux i-au fost oferite cadou înainte ca Laurențiu Reghecampf să-și dorească din tot sufletul să divorțeze. Cu toate se ține de acest plan de ceva vreme, până acum rezultate așteptate au întârziat să apară. Din păcate, divorțul este greu de evitat.