VIDEO EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf, cadou de sute de mii de euro pentru Gigi Becali: „Eu am plătit atunci”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 17.09.2021, 21:18
VIDEO EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf, cadou de sute de mii de euro pentru Gigi Becali: „Eu am plătit atunci”

Laurențiu Reghecampf a oferit un interviu în exclusivitate pentru PlaySport în care a discutat mai multe aspecte ale mandatului său de până acum la Universitatea Craiova, și nu numai.

Printre altele, antrenorul în vârstă de 45 de ani a explicat cum a rezolvat problema legată de nemulțumirea lui Mirko Pigliacelli că a fost lăsat pe banca de rezerve în câteva meciuri la începutul mandatului său în Bănie.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum l-a ajutat pe Gigi Becali să îi aducă pe Neubert și Petrea la FCSB

De asemenea, Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre foștii săi colaboratori, Toni Petrea și Thomas Neubert. În momentul în care cei doi au semnat cu FCSB s-a speculat că Reghe s-ar fi supărat pe cei doi.

El i-a avut colaboratori în Emiratele Arabe Unite la Al-Wasl și a explicat că nu l-a deranjat absolut deloc faptul că cei doi au ales să plece la echipa roș-albastră. Ba chiar dimpotrivă.

„Eu am plătit clauza de reziliere”

Reghecampf a dezvăluit că el a fost cel care a achitat clauza de reziliere a celor doi pentru a putea să semneze cu FCSB la rugămințile lui Gigi Becali.

(Cu Toni Petrea și cu domnul Neubert mai vorbiți?) Da, vorbesc și cu Toni și cu Neubert. (Dacă a fost deranjat că cei doi au revenit la FCSB). Nu, păi eu i-am lăsat. Eu am plătit clauza lor de reziliere în Emirate. Eu am vorbit cu Gigi (Becali) și m-a rugat la momentul respectiv, că avea nevoie de Toni. Și Toni vorbise cu MM înainte pentru că era la momentul respectiv singurul antrenor care avea licența PRO. Am fost de acord pentru că ei își doreau să se întoarcă în România.

Eu am aranjat ca ei să revină în România. (Dacă și l-ar dori pe Thomas Neubert la FCSB). Nu. Toni are contract la FCSB. Eu am un preparator cu care lucrez de foarte mult timp, care a lucrat și împreună cu Tommy în Emirate, unde am lucrat cu toții împreună.

Bogdan Merișoran a lucrat și la echipa națională a României U21. Nu pot să spun că au același stil, dar se cunosc foarte bine. Tommy a decis să meargă la FCSB, eu am decis să îl țin pe Bogdan cu mine, dar relația dintre noi e acceași. Suntem prieteni, vorbim, ne sunăm. Nu am avut niciun moment în care să ne certăm sau să existe discuții contradictorii”, a spus Laurențiu Reghecampf la PlaySport Live.