Gestul lui Benny Adegbuyi la câteva zile după ce l-a învins pe Badr Hari. Luptătorul a ajuns într-un sat din România

Marian Cărăvan 30.12.2020, 20:07
Gestul lui Benny Adegbuyi la câteva zile după ce l-a învins pe Badr Hari. Luptătorul a ajuns într-un sat din România

Luptătorul Benny Adegbuyi nu a luat pauză după victoria prin KO asupra lui Badr Hari. Împreună cu Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show, a pornit într-un turneu prin România. Gest incredibil al lui Benny Adegbuyi la câteva zile după ce l-a învins pe Badr Hari, în gala Glory 76.

Gest incredibil al lui Benny Adegbuyi după victoria asupra lui Badr Hari

Într-o perioadă în care majoritatea oamenilor se gândesc la vacanță, Benny Adegbuyi are alte preocupări. Împreună cu Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show, face acte de caritate. Pentru semeni de-ai noștri. Gest incredibil al lui Benny Adegbuyi.

În turneul lor de binefacere , cei doi au ajuns la Giurgiu, unde au ajutat cu materiale de construcție o familie formată dintr-un tată și patru copii.

„Am ajuns la Giurgiu, la Tiberiu, tatăl care-și crește singur cei 4 copii! Are 38 de ani și muncește zi de zi pentru a le împlini visul copiilor lui. Nu este vorba despre vacanțe sau jucării scumpe. Cei mici vor o bucătărie. Ne-au impresionat! Tiberiu este un om modest care înainte de toate își iubește copiii și asta îl motivează ca în ciuda greutăților să nu-i abandoneze, ba chiar să muncească cât 10 bărbați și să le ofere dragostea lui care reușește să o compenseze și pe a mamei. Tiberiu merită!

Am mers în această dimineață cu Benny Adegbuyi și le-am făcut o surpriză. Le-am dus toate materialele necesare pentru construcția bucătăriei. De așteptat, Tiberiu s-a apucat deja de treaba si are și 4 ajutoare de nădejde, copiii!”, a scris Alin Huiu pe contul său de Facebook.

Gest incredibil al lui Benny Adegbuyi la cateva zile dupa ce l-a invins pe Badr Hari
Gest incredibil al lui Benny Adegbuyi la cateva zile dupa ce l-a invins pe Badr Hari

„Când te gândești că ai lipsuri, nu renunța, fii ca Georgică!”

Luptătorul Benny Adegbuyi și Alin Huiu au ajuns și în satul Cocani, comuna Crevedia, din județul Dâmbovița. Acolo l-au întâlnit pe Georgică, un puști de 16 ani, fără școală și care nu a trăit în puf. Dar cu un vis mare. A muncit cu ziua pentru a strânge bani pentru a-și construi o casă. Azi a primit un ajutor nesperat. Gest incredibil al lui Benny Adegbuyi.

„El este Georgică. Un puști de 16 ani din Cocani. Nu are școală, nu a trăit în puf. Visul lui nu a ținut cont de pandemie sau că familia sa abia își duce existența. A muncit cu ziua pentru a strânge bani să își ridice propria casă. A decis că e momentul să lupte contra destinului. Și acum e pe cale să câștige. Astăzi, am pus umărul pentru ca Georgică să aibă în sfârșit un cămin al lui.

Împreună cu Benny, i-am dus ultimele materiale de construcție de care are nevoie pentru ca această casă să devină acasă cu adevărat. Într-o societate în care superficialitatea a devenit cuvânt de ordine, Georgică ne-a dat un exemplu. O lumină într-o perioadă marcată de întuneric. From zero to hero! Când te gândești că ai lipsuri, nu renunța, fii ca Georgică!”, a menționat Alin Huiu.

Benny Adegbuyi si Alin Huiu, alaturi de Georgica, pustiul din satul Cocani
Benny Adegbuyi si Alin Huiu, alaturi de Georgica, pustiul din satul Cocani

Benny Adegbuyi, meci revanșă cu Badr Hari?

Benny Adegbuyi a reușit să-l învingă pe Badr Hari, prin KO tehnic, în repriza a treia, la gala Glory 76 de la Rotterdam. Luptătorul român s-a calificat astfel în finala pentru titlul promoției Glory. Îl va înfrunta pe Rico Verhoeven, deținătorul centurii.

„În funcție de meciurile care urmează, adică Jamal vs Rico, în 2021, după Crăciun, ne vom pune la masă, la fel, cu staff, echipa, familia, Super Pro, manageri și oamenii care îmi sunt alături, și vom hotărî ce urmează.

Probabil va urma un meci tare sau un meci de titlu, e posibil și o revansă cu Badr Hari, după ce auzim declarațiile lui. Dar imporant este să mă bucur de sărbători și după vom relua în 2021”, a declarat Benny Adegbuyi.

Urmăriți Playsport.ro și pe