Gică Hagi a pus capăt interviului, după eșecul cu FC Argeș: „Nu, nu, nu!” Ce a apucat să spună despre eventuala venire la națională

Robert Zanfir 17.10.2021, 17:53
Gică Hagi a pus capăt interviului, după eșecul cu FC Argeș: „Nu, nu, nu!” Ce a apucat să spună despre eventuala venire la națională

Gică Hagi nu a dorit să vorbească despre eventuala preluare a naționalei, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipă. Farul a pierdut la Pitești, 1-2 cu FC Argeș, iar tehnicianul este convins că echipa sa merita victoria.

Gică Hagi este numele de care se leagă poate cele mai mari speranțe în ceea ce privește viitorul naționalei. Numele „Regelui” este printre cele mai vehiculate, după plecarea surprinzătoare a lui Mirel Rădoi. Acesta a anunțat că va renunța la tricolori, după ultimele două partide, dar înaintea meciurilor de baraj.

Gică Hagi a pus capăt declarației, după eșecul cu FC Argeș: „Nu, nu, nu!”

Hagi, Mircea Lucescu, Cosmin Olăroiu, Laurențiu Reghecampf sau Adi Mutu sunt cele mai sonore numele care ar putea intra pe lista celor de la FRF, ca înlocuitori ai lui Mirel Rădoi. Cu toate acestea, nu puțini oameni din fotbal spun că viitorul selecționer ar fi deja ales de Răzvan Burleanu. Ovidiu Sabău crede că acest lucru ar fi dus la anunțul intempestiv al lui Mirel Rădoi.

Gică Hagi a fost întrebat despre națională imediat după meciul cu AFC Argeș, dar a refuzat să vorbească. Tehnicianul a pus capăt interviului, nu înainte de a spune că echipa sa merita cele trei puncte.

”Nu, nu, nu, nu vorbesc. S-a vorbit enorm. Mulțumesc, o seară bună”, a reacționat Hagi la întrebarea despre eventuala venire la națională.

Farul, fără victorie în deplasare

Farul rămâne fără victorie în deplasare în acest sezon. Constănțenii au pierdut la Pitești, 1-2 cu FC Argeș, dar Gică Hagi este convins că a fost offside la unul dintre golurile gazdelor.

Meritam mult mai mult, la cum a mers jocul, la ce ocazii am avut. Meritam victoria, dar așa e fotbalul câteodată. Trebuie să mergem înainte, să vedem ce am făcut bine și să facem și mai bine. Acum, rămâne doar rezultatul

Pentru mine, a fost offside clar. Dar ce putem face? E offside clar. Ne-a lipsit șansa. Dacă marcam, puteam să câștigăm meciul. Adversarul ajunge o dată, de două ori și pierdem meciul. Dar asta e, mergem înainte cu principiile noastre. Am controlat jocul, dar trebuie să muncim mai mult ca să vină rezultatul pozitiv
Gică Hagi

Ovidiu Sabău nu exclude varianta prin care FRF s-ar fi înțeles deja cu viitorul selecționer, lucru care ar fi provocat anunțul neașteptat al actualului selecționer.

„Probabil că Mirel Rădoi a simțit că cei de la Federație nu îl mai vor. Eu cred că e o ruptură totală între el și Federație. Așa înțeleg eu.

Dacă nu am fi bătut Armenia, cred că l-ar fi demis. S-ar fi renunțat la serviciile lui. Simți când cei care sunt lângă tine nu mai colaborează, nu îți mai răspund la telefon. E posibil să fii auzit și asta, că au o înțelegere cu alt antrenor.

Simți că te-au trădat, simți că nu mai sunt lângă tine, că nu sunt corecți față de tine, probabil că îți spun una în față, dar în spate gândesc total diferit”, a spus Ovidiu Sabău, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe