Gică Hagi a sărit la gâtul arbitrilor după UTA Arad – Farul Constanța: „Dacă nici ăla nu e penalty… Mai bine ne lăsăm de fotbal”

Giosanu Catinca / 18.07.2021, 21:22
Gică Hagi a sărit la gâtul arbitrilor după UTA Arad – Farul Constanța: „Dacă nici ăla nu e penalty… Mai bine ne lăsăm de fotbal”

Gică Hagi a sărit la gâtul arbitrilor după disputa dintre UTA Arad și Farul Constanța. Ce anume l-a deranjat pe regele fotbalului românesc?

Gică Hagi a sărit la gâtul arbitrilor după UTA Arad – Farul Constanța

Remiză albă între UTA și Farul, în prima etapă din Liga 1. Jocul a început abrupt, cu transversala lui Miculescu din secunda 10. Un sfert de oră mai târziu, „decarul” arădenilor și-a încercat din nou norocul, însă nu a reușit să cadreze execuția de la 18 metri. În minutele următoare, UTA a fost mai periculoasă, doar că Hora și Erico nu au găsit inspirație în fața porții.

Dobrogenii nu au avut ocazii importante în cont. Ei au rămâs în 10 încă din minutul 70, când Dussaut a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault asupra lui Roger. Farul a evoluat în 9 oameni în ultimele 15 minute, după ce Dănuleasa a părăsit gazonul accidentat, pe targă, în urma unei ciocniri violente cu Roger. Chiar și în aceste condiții, UTA nu a găsit drumul spre gol.

Acesta a fost primul meci pe care Farul l-a disputat în campionat după fuziunea dintre Viitorul și clubul patronat până acum câteva săptămâni de Ciprian Marica.

„Dacă nici ăla nu e penalty… Mai bine ne lăsăm de fotbal”

Fostul fotbalist de geniu al naționalei României a oferit o reație în urma partidei dintre UTA Arad și Farul Constanța.

I-am felicitat pe jucători pentru că au făcut un efort fantastic. Trebuie să mai și lupți. Am întâlnit un adversar care joacă bine acasă, am început meciul cu 3 copii de 2002-2003 și după au intrat ceilalți care nu sunt pregătiți 100%. Dacă rămâneam și noi în 11 oameni aveam șansa noastră. A trebuit să ținem de rezultat și e un punct bun, muncit. Dănuleasă e ok, a avut ghinion săracul. Asta e. Mai bine tac… Prima repriză a fost penalty clar la Larie. Dacă nici ăla nu e penalty… Mai bine ne lăsăm de fotbal. Bravo lor, efort mare, ne-au dominat a doua repriză, dar bine că s-a terminat așa. Trebuie să creștem, ne cunoaștem ușor-ușor și vom vedea ce va fi. Sunt încrezător, am jucători talentați, buni. Cred că atunci când vor veni și cei de la Olimpiadă vom fi mai puternici.

Nu e fuziune! E unire! Unde toată lumea se desparte, noi ne-am unit. La Constanța am vrut să fie o singură iubire, Farul Constanța! Palmaresul e luat de clubul nostru, de noi. Farul are acum brand, are cea mai bună academie și are și o echipa în Liga I. Sperăm să facem foarte bine.”, a declarat regele fotbalului românesc.