Gică Hagi își laudă băiatul: „Nu uitați că Ianis a fost cel mai bun tânăr de la ei. I-am spus să nu numere zilele”

Ștefănescu Dragoș / 21.05.2022, 14:34
Gică Hagi își laudă băiatul: „Nu uitați că Ianis a fost cel mai bun tânăr de la ei. I-am spus să nu numere zilele”

Ianis Hagi trage tare să se recupereze cât mai repede după accidentarea suferită la începutul acestui an. După finala Europa League, Gică Hagi a oferit detalii despre recuperarea fiului său. ”Regele” nu a uitat să-l laude pe Ianis, reamintind că acesta a fost desemnat drept cel mai bun tânăr fotbalist al lui Rangers.

Gică Hagi, cuvinte de laudă pentru Ianis. Detalii de ultimă oră despre recuperarea internaționalului român

Ianis Hagi (23 de ani) se află în plin proces de recuperare după accidentarea suferită la începutul acestui an. Internaționalul român a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Ianis a ratat din păcate prezența în finala Europa League, jucată între Rangers și Eintracht Frankfurt. Gică Hagi a fost însă prezent la marele meci disputat pe arena Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla.

La finalul meciului Univesitatea Craiova – Farul, Gică Hagi a oferit mai multe detalii despre recuperarea lui Ianis. ”Regele” nu a uitat să-și laude fiul, reamintind că acesta a fost numit cel mai bun tânăr jucător al lui Rangers în sezonul trecut.

(n.r. despre finala Europa League) Alt nivel. Mă mai duc din când în când să îmi clătesc ochii. Ne-am simțit bine două zile. L-am văzut și pe Ianis, nu îl mai văzusem de foarte mult timp. E bine, e în procesul de recuperare, încă e la jumătate. Arată bine, toată lumea e mulțumită. E pe drumul bun și sperăm să revină cât mai devreme și cât mai bine.

Nu uitați că a fost cel mai bun tânăr de la ei, număr 10. Nu trebuie să numărăm zilele, cum i-am zis și lui, trebuie doar să revină mai bine și mai puternic. A luat-o de la zero, a avut o accidentare foarte grea. Lucrează foarte mult”, a spus Gică Hagi.

Dezvăluiri dureroase făcute de Ianis Hagi. Internaționalul român a povestit pe larg momentul accidentării

La aproape patru luni de la accidentarea gravă suferită, Ianis Hagi și-a luat inima în dinți și a povestit totul pe rețelele de socializare. În meciul Rangers – Stirling din Cupa Scoției, disputat pe 21 ianuarie 2022, internaționalul român a fost schimbat după doar 14 minute. El primise o lovitură puternică în zona genunchiului, însă nimic nu anunța ceva atât de grav.

Eram într-o poziție bună de a marca, credeam că o să ajung primul la minge, dar nu am reușit. Eram aproape să o lovesc când apărătorul a reușit să ajungă la minge înaintea mea și atunci am lovit piciorul lui. Nu îmi mai simțeam genunchiul… devin sentimental, scuze. Ce ciudat, niciodată nu mi se întâmplă.

A fost o lovitură puternică, am căzut și mă țineam de genunchi. Știam că a fost o lovitură puternică pentru că s-a simțit similar cu ceea ce s-a întâmplat în vară cu glezna. Doctorii au venit și mi-au verificat genunchiul.

Am reușit să mă ridic și să merg pentru a vedea dacă mă pot întoarce pe teren. Inițial genunchiul nu mă durea, nu îl simțeam deoarece lovitura a fost foarte puternică, dar după aproximativ un minut am început să-mi simt genunchiul și piciorul din nou.

Aveam speranțe, dar se simțea ceva ciudat pe partea laterală a genunchiul și era destul de dureros, așa că am decis să nu pun presiune și să fiu înlocuit. Acela a fost momentul în care am realizat că asta nu mi s-a mai întâmplat până acum și se simțea ciudat.

Se simțea destul de dureros, dar cred că cea mai grea parte din toată accidentarea a fost să nu știu ce am până când Andy Williams mi-a spus exact ce era în neregulă cu genunchiul meu”, a povestit Ianis Hagi pe rețelele de socializare.