Gică Popescu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu Ianis Hagi miercuri, la finala Europa League, Rangers – Eintracht Frankfurt

Dragos Stefanescu 17.05.2022, 14:59
Gică Popescu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu Ianis Hagi miercuri, la finala Europa League, Rangers – Eintracht Frankfurt

Miercuri seară, Rangers va juca împotriva celor de la Eintracht Frankfurt în finala Europa League. Înaintea acestui meci de gală, Gică Popescu i-a transmis un mesaj de încurajare lui Ianis Hagi.

Gică Popescu, mesaj de încurajare pentru Ianis Hagi înaintea finalei din Europa League

Rangers a avut un parcurs excelent în această ediție din Europa League. Scoțienii s-au calificat în finala competiției, unde o vor întâlni pe Eintracht Frankfurt. Partida se va juca miercuri, 18 mai, de la ora 22:00, pe arena Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla.

Din păcate, Ianis Hagi va absenta cel mai probabil și în acest meci, fiind încă nerefăcut total după accidentarea gravă suferită în urmă cu câteva luni. Pentru a-l încuraja, Gică Popescu a postat un mesaj sugestiv pe Facebook. Fostul mare internațional a distribuit o fotografie în care apare alături de Gică Hagi, cei doi ținând în mână trofeul Cupei UEFA. Ei au cucerit prestigiosul trofeu împreună cu Galatasaray, în urmă cu 22 de ani. Gică Popescu i-a urat lui Ianis să le calce pe urme și să cucerească trofeul.

E rândul tău, Ianis! Azi se împlinesc 22 de ani de când am câștigat Cupa UEFA cu Galatasaray. Singurul trofeu european cucerit de o echipă din Turcia. Îl aud și azi pe Fatih Terim: ”Bați, Popi?. ”Da. Al patrulea”.

Nu aveam cum să știu că acel penalty va fi și cel decisiv. Mâine, Glasgow Rangers, echipa la care joacă Ianis, va juca la Sevilla finala Europa League. Nu va juca, fiind accidentat, dar îi urez să ne urmeze”, a scris Gică Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Ianis Hagi ar putea reveni pe teren chiar în finala Europa League

Ianis Hagi și-a revenit mai devreme decât se estima în urma accidentării suferite și a reînceput antrenamentele. PlaySport.ro a aflat că internaționalul român i-a uimit și pe medicii echipei prin capacitatea sa de refacere.

Ianis a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior. Accidentarea a fost urmată de o operație dificilă, iar inițial medicii au preconizat o pauză de cel puțin șase luni de zile. Cu toate acestea, Ianis a fost luat în considerare pentru lotul lui Rangers din finala Europa League.

Mai mult, jurnaliștii scoțieni anunță că Ianis Hagi este la 60% din capacitatea sa fizică, ceea ce le dă speranțe fanilor că l-ar putea vedea pe teren chiar în marea finală de la Sevilla.

Și Gică Hagi le-a dat speranțe fanilor atunci când a vorbit despre situația actuală a fiului său:

Ianis s-a maturizat, a trecut prin toate. A ajuns cel mai bun tânăr jucător la o echipă care a câștigat campionatul fără să piardă un meci! Am fost acum la Rangers, el este foarte respectat acolo. A avut ghinion, ăsta e riscul meseriei. (…)

Este încrezător, muncește. Ianis are o calitate bună, nu trebuie împins de la spate, îi place să muncească. Își iubește meseria și muncește. A înțeles că trebuie să muncească, îi merge bine și a ajuns la un nivel bun. Reprezintă România așa cum trebuie, bravo lui, meritele sunt ale lui”, a spus Gică Hagi, la Pro Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe