Gigi Becali a anunțat ce va face în timpul derby-ului Dinamo – Rapid: „Vreau să îmi meargă bine!”

Robert Zanfir / 23.10.2021, 18:23
Gigi Becali a anunțat ce va face în timpul derby-ului Dinamo – Rapid: „Vreau să îmi meargă bine!”

Gigi Becali a anunțat că nu se va uita la meciul marilor rivale tradiționale, Rapid și Dinamo. Cele două se reîntâlnesc după mai bine de 6 ani, în meciul din etapa a 13-a a Ligii 1, programat sâmbătă, de la 20:30.

Rapidul reîntâlnește una dintre marile rivale din campionat. Giuleștenii sunt pe val, după victoria cu CFR Cluj, 2-0, iar acum vor să mai facă o victimă de calibru. Echipa lui Mihai Iosif are meci în Ștefan cel Mare, cu Dinamo.

Gigi Becali a anunțat ce va face în timpul derby-ului Dinamo – Rapid: „Vreau să îmi meargă bine!”

Săpunaru și compania s-au obișnuit cu rezultate excelente în fața granzilor, dar și cu surprize neplăcute în fața echipelor mici sau a celor în criză. Un exemplu ar fi victoria cu FCSB, în urma căreia Gigi Becali a decis renunțarea la Dinu Todoran și numirea lui Edi Iordănescu pe banca roș-albaștrilor.

Cu toate acestea și în ciuda locului neașteptat de bun al giuleștenilor, Gigi Becali spune că nu va urmări partida. Omul de afaceri recunoaște că este interesat doar de meciurile rivalelor la titlu, Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Ce să văd, ce mă interesează pe mine de Dinamo și de Rapid? Mă știți că am avut dușmănii? M-a interesat pentru că suporterii spuneau că îi interesează mai mult să batem Rapid și Dinamo decât să luăm campionatul. Dar acum? Dacă erau cu noi la concurență pentru campionat, da.

La Craiova lui Rotaru și la CFR, doar la astea două mă uit, alte ambiții nu am. Dar dacă dau un gol, nu mă mai uit nici la ele, că știu că sunt gata meciurile. Cât e egal, mă uit. Doar la astea mă uit, la alții nu. Nu am răutăți să piardă Dinamo, să piardă Rapid… Ce câștig eu, ce treabă am? Mă interesează pe mine? Nu sunt suporter înfocat, doar am o afacere care vreau să-mi meargă bine
Gigi Becali, conform Gsp.

Mihai Iosif, mesaj elegant înaintea derby-ului Dinamo – Rapid

Giuleștenii se află pe poziția a 6-a a Ligii 1, cu 21 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo trece printr-o criză de formă fără precedent. Echipa roși-albă are o serie incredibilă de meciuri fără victorie în campionat și se află pe penultima poziție în Liga 1, cu doar 7 puncte acumulate.

În ciuda diferenței mari din clasament, Mihai Iosif nu uită atitudinea fanilor lui Dinamo din urmă cu peste 6 ani. Antrenorul a avut un mesaj plin de fair-play, chiar înaintea meciului direct.

„Eu nu pot să uit în 2016, când Rapid a intrat în faliment, că suporterii echipei Dinamo au fost alături de clubul nostru şi au scandat ‘Rapid nu moare’.

Aşa că şi eu le doresc acelaşi lucru acum, să poată continua pe scena fotbalistică a României şi să ne putem bucura în continuare împreună de aceste derby-uri”, a declarat Mihai Iosif.