Gigi Becali a făcut spectacol. Critici fără precedent în mandatul lui Edi Iordănescu la FCSB. Se activează clauza de 500.000 de euro?

Ștefănescu Dragoș / 08.11.2021, 14:46
Gigi Becali a făcut spectacol. Critici fără precedent în mandatul lui Edi Iordănescu la FCSB. Se activează clauza de 500.000 de euro?

FCSB a remizat ieri cu FC Voluntari în etapa a 15-a a Ligii 1. Rezultatul a produs nemulțumire în tabăra roș-albaștrilor iar primele reacții nu s-au lăsat așteptate. Gigi Becali anunță că vrea să renunțe la FCSB, fiind extrem de dezamăgit de jocul echipei.

Remiza albă de la Voluntari

Aseară, FC Voluntari și FCSB s-au înfruntat pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, în etapa a 15-a a Ligii 1. Partida a fost echilibrată, ambele echipe având ocazii pe parcursul celor 90 de minute. Meciul s-a terminat cu o remiză albă, scor 0-0. Pentru FCSB, acest rezultat a întrerupt seria excelentă de șapte victorii consecutive în Liga 1. În urma acestui rezultat, FCSB se menține pe locul doi al Ligii 1, având 31 de puncte, la opt puncte în spatele celor de la CFR Cluj.

Gigi Becali vrea să renunțe la FCSB

Rezultatul de ieri nu a fost bine digerat de patronul FCSB-ului. Gigi Becali a făcut câteva cometarii uluitoare referindu-se la jocul echipei sale dar și la viitorul său în fotbal. Latifundiarul din Pipera a spus că este gata să renunțe la FCSB în condițiile în care echipa joacă de maniera arătată la Voluntari. În ciuda faptului că a încercat să evite să dea nume, comentariile lui Becali par să aibă o țintă exactă, și anume pe Edi Iordănescu.

Da, mă bate gândul să renunț definitiv la FCSB. Ce să faci? Tu să dai milioane de euro și vine unu’ şi hotărăște el. Şi mai ia și bani!? Sunteți voi nebuni, voi toți, și eu m-am luat după voi și m-am făcut și eu nebun. M-am luat după voi, care sunteți nebuni, și m-am făcut nebun ca voi. Cum adică? Să dau eu milioane de euro și el să hotărască tot? Asta nu se mai poate la mine, se poate până în vară, atât.

Omul care dă banii să comande, să cânte muzica aşa cum vrea el, nu să ia banii lunar. Să-și asume, să dea bani lunar dacă nu-și îndeplinește obiectivul. Dacă ia campionatul Edi, jos pălăria, îi prelungesc contractul și stau acasă, îi dau și primă dublă și stau acasă.

Atunci înseamnă că eu sunt nebunul cu adevărat și voi sunteți normali. Dacă ia campionatul, îi fac contract pe câți ani vrea el. Cât vrei contract? Şase ani, şapte ani? Cât vrei!”, a declarat Becali la Pro X.

Gigi Becali laudă jocul lui CFR Cluj

După remiza de la Voluntari, Gigi Becali s-a dezlănțuit în stilul său. Latifundiarul din Pipera a ținut să facă o comparație între jocul FCSB-ului și cel al CFR-ulu, lăudând stilul ardelenilor.

E mare diferența de CFR Cluj, dar nu de puncte, ci de joc. Toată lumea zice că CFR nu joacă, dar eu văd că joacă. Eu văd că CFR are trasee, joacă, are automatisme. Eu văd că joacă. CFR îi distruge pe adversari. La noi ce trasee? Nu le văd. La noi se joacă haotic. La noi, fiecare driblează, fiecare face ce vrea. Fiecare joacă ce-i place, e după ureche. Nu zic de Edi, și așa n-am ce să fac. Am ce să fac? N-am ce să fac.

Eu nu mă bag, vedem ce o să fie și ce o să iasă. Nu văd cu ochi buni. Am mai pierdut un an, cred eu. Cele șapte victorii le-am făcut noi? Pe alea le-a dat Dumnezeu. N-avem niciun fel de noimă de joc. Fiecare, când prinde minge, vrea să dribleze. Vedem ce-o fi, n-o să stau acum să mă supăr de la fotbal. Nu mă interesează să iau niciun jucător, gata, la revedere. Dai bani și nu joacă niciunul. Eu am văzut ce a jucat CFR-ul cu Voluntariul și ce am jucat noi. CFR i-a distrus, pe noi ne-au distrus ei. În a doua repriză n-am legat nimic, asta-i diferența. CFR ține mingea, noi nu o atingem. CFR joacă, noi nu jucăm fotbal. Nu sunt multe puncte, dar nu e perspectivă”, a declarat Gigi Becali.