Gigi Becali dezvăluie toate detaliile despre relația cu Edi Iordănescu! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Ștefănescu Dragoș / 23.10.2021, 16:04
Gigi Becali dezvăluie toate detaliile despre relația cu Edi Iordănescu! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

FCSB a reușit un parcurs excelent în Liga 1, după venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. Ultimele vești din tabăra roș-albaștrilor anunțau un conflict mocnit între Gigi Becali și Edi Iordănescu. Pentru a clarifica situația, Gigi Becali dezvăluie toate detaliile despre relația cu Edi Iordănescu.

Gigi Becali dezvăluie toate detaliile relației cu Edi Iordănescu

În ciuda rezultatelor bune obținute de FCSB în Liga 1, relația dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali a devenit tensionată în ultima perioadă. Echipa roș-albastră a reușit să revină în lupta pentru titlu și a urcat pe poziția a doua a clasamentului din Liga 1. Nemulțumirile lui Gigi Becali au apărut chiar dacă echipa a avut un parcurs foarte bun de la venirea lui Edi Iordănescu. Latifundiarul din Pipera a acuzat lipsa spectaculozității din jocul echipei sale. Declarațiile lui Becali au venit pe fondul în care în contractul lui Iordănescu Jr. este stipulat clar faptul că patronul nu are voie sa critice în public echipa.

La câteva zile de la aceste contre de la distanță dintre cei doi, Gigi Becali a dorit să clarifice situația. Latifundiarul din Pipera a explicat că nu a avut nicio intenție să-l critice pe Edi Iordănescu.

Imediat s-a scris că l-a atacat Becali pe Edi, pentru că am zis că vreau posesie! Asta o știe toată lumea, că vreau mingea la mine. Altceva nu mă interesează, decât să fie mingea la mine. Dar de unde scandal, mă? Chiar i-am luat apărarea, am zis că nu poate să facă omul mai mult fără Tănase, Coman, Popescu…”, a spus Gigi Becali pentru Gsp.ro.

Pentru a susține cele spuse de Gigi Becali, fostul președinte de la LPF, Dumitru Dragomir, a dezvăluit ce a vorbit cu patronul FCSB-ului într-o discuție privată.

Am discutat cu Gigi Becali, vorbea numai la superlativ despre Edi Iordănescu. Nu știu de unde a venit chestia asta, că ar fi nemulțumit de antrenor. Nu există așa ceva. Am vorbit chiar ieri (n.r. – joi) cu Gigi Becali”, a spus Dumitru Dragomir.

Avertismentul lui Gigi Becali pentru Edi Iordănescu

În ciuda faptului că FCSB a bifat 5 victorii consecutive în Liga 1, Gigi Becali și-a exprimat public nemulțumirea față de jocul echipei. Latifundiarul din Pipera a explicat că pe el îl interesează și felul în care joacă echipa sa, nu doar rezultatele.

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba! Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia.

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, Octavian Popescu”, a declarat Gigi Becali.