Gigi Becali le-a transmis jucătorilor un ultim avertisment. Mesajul spulberă orice speranță

Dragos Stefanescu 23.12.2021, 22:12
Gigi Becali le-a transmis jucătorilor un ultim avertisment. Mesajul spulberă orice speranță

FCSB a terminat anul pe locul doi al Ligii 1, la zece puncte în spatele liderului CFR Cluj. În ultima etapă, roș-albaștri au remizat în deplasare cu Sepsi, scor 0-0. La finalul partidei, Gigi Becali le-a transmis jucătorilor săi un ultim avertisment.

Gigi Becali le-a transmis jucătorilor un ultim avertisment

În ultima etapă a anului, FCSB a înfruntat-o pe Sepsi OSK, la Sfântu Gheorghe. Echipa lui Toni Petrea era condamnată să câștige având în vedere că CFR Cluj obținuse victoria cu FC Argeș. În ciuda faptului că ambele formații au avut numeroase ocazii de poartă, partida s-a terminat cu o remiză albă, scor 0-0. În urma acestui rezultat, FCSB s-a îndepărtat la 10 puncte în spatele lui CFR Cluj. Echipa roș-albastră a terminat anul pe locul doi al Ligii 1.

Dezamăgit de jocul echipei sale în meciul de la Sfântu Gheorghe, Gigi Becali a transmis un mesaj foarte tranșant. Latifundiarul din Pipera a subliniat faptul că nu vrea să mai bage niciun ban la echipă până ce nu vede un progres evident în joc.

Nu mai dau nici 5 bănuți. Nici 5 bănuți nu mai dau, până nu văd, după ce s-a întâmplat cu Sepsi, nu mai dau nici 5 bănuți. Până nu văd că am putere să mă bat în Europa nici 5 bani”, a declarat Gigi Becali pentru Sport.ro.

Budescu și Keșeru ar putea pleca de la FCSB

Jucătorii care au dezamăgit cel mai mult în acest sezon sunt Constantin Budescu și Claudiu Keșeru. Cei doi au venit la echipa roș-albastră la începutul sezonului și au fost primiți ca adevărate vedete. Acum, amândoi sunt pe picior deplecare după ce au intrat în vizorul lui Gigi Becali. Acesta nu mai este dispus să le plătească salariile mari având în vedere prestațiile lor slabe.

Florin Lovin, critici dure pentru Budescu și Keșeru

Situația celor doi fotbaliști de la FCSB a fost comentată și de fostul fotbalist al roș-albaștrilor, Florin Lovin. Fostul mijlocaș consideră că Budescu și Keșeru nu vor pleca în această iarnă. Lovin susține că nu există motive pentru care cei doi să fie compătimiți.

Cred că ar trebui să-l cităm pe Keșeru. Budescu sau Keșeru puteau merge lejer la o echipă unde aveau liniște pe 7.000, dar au ales să mergă pe 20.000 de euro și niște bani la semnătură. E, astea vine la pachet. Toți jucătorii și antrenorii care merg la FCSB n-au nici cea mai mică circumstanță să-i compătimești pentru că știu unde se duc. Ori vin pe 20.000 și înghit, ori merg pe 7.000 de euro și joc într-o echipă normală.

Nu trebuie compătimiți jucătorii pentru că știm exact cum decurg lucrurile la FCSB, iar atunci când nu ai dat un gol, o pasă, ‘Stai, îți dau ție 20.000 de euro? Îl prefer pe Ianis Stoica, care e tânăr și iau 20 de milioane pe el’. Ăsta e singurul raționament de la FCSB.

Eu zic că niciunul dintre ei nu va fi afectat dacă vor pleca, dar nu cred că vor pleca în iarnă. În momentul de față, doar dacă ar veni vreo ofertă din țările arabe. Când ești la una dintre cele mai bune echipe din România, ai un salariu bun, ai condiții de antrenament foarte bune, de masă, de deplasare, adică n-ai risca niciodată să iei o decizie în această iarnă, să rupi contractul și să te duci unde. În România unde să mergi mai bine decât la FCSB? Iar în afară doar în țările arabe, unde ai avea un salariu consistent, mai mare decât la FCSB”, a spus Florin Lovin.

Urmăriți Playsport.ro și pe