Gigi Becali și Dan Șucu, la un pas de ceartă. Pericol ca un jucător să le strice prietenia. Pe cine se bat FCSB și Rapid

Octavian Vasilescu / 28.05.2022, 17:03
Gigi Becali și Dan Șucu, la un pas de ceartă. Pericol ca un jucător să le strice prietenia. Pe cine se bat FCSB și Rapid

Fundașul central Paul Iacob (25 de ani) se află în vizorul celor de la FCSB și Rapid pentru perioada de mercato.

Paul Iacob a ajuns la baraj cu Chindia Târgoviște, iar Concordia Chiajna s-a impus în manșa tur, scor 2-1. Cu toate acestea, Iacob are șanse mici să mai rămână sub comanda antrenorului Emil Săndoi (57 de ani). Contractul fundașului expiră la 30 iunie, iar FCSB și Rapid s-au interesat de situația sa.

Căpitan la Chindia, Iacob a avut un sezon solid în Liga 1. Acesta a evoluat în 40 de meciuri în acest sezon și a livrat o pasă decisivă.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Paul Iacob se ridică la 1 milion de euro.

FCSB, gata să se retragă din cursa pentru Paul Iacob

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), a vorbit recent despre interesul vicecampioanei pentru Paul Iacob:

M-a deranjat că a apărut, mie nu-mi place să facem licitaţii. Eu o să mă întâlnesc cu agentul lui, Lucian Marinescu, şi o să-i spun că eu nu mai… Sunt alte echipe care îl pot lua. Până la urmă, am atras atenţia celorlalte competitioare că e jucător de FCSB”, a spus MM Stoica, conform Orange Sport.

Buget uriaș pentru Rapid

Rapid va avea un buget de 7 milioane de euro în sezonul 2022/2023, iar acesta va fi dublu în sezonul 2024/2025. Anunțul a fost făcut de noul acționar din Giulești, Dan Șucu:

Anul acesta vom avea la dispoziție aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuși, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să știe sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane şi până la 24 mai e puţin. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul.

Anul viitor, sperăm să avem venituri de 6,5 milioane de euro, spre 7 milioane, și cheltuieli echivalente. Nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ci și modul de a câștiga”, a declarat Dan Șucu, la conferința de presă în care a fost prezentat drept noul acționar de la Rapid.