Radu Banciu, reacție furibundă în direct. Derapaj morbid al prezentatorului: „Să aveți mormânt ca animalele!” S-a lăsat liniștea în platou

Ștefănescu Dragoș 31.05.2022, 08:37
Radu Banciu, reacție furibundă în direct. Derapaj morbid al prezentatorului: „Să aveți mormânt ca animalele!” S-a lăsat liniștea în platou

Retrogradarea lui Dinamo a creat un adevărat cutremur printre suporterii echipei alb-roșii. Rușinea suferită de formația din Ștefan cel Mare a fost comentată în stilul său și de jurnalistul Radu Banciu. Acesta a taxat extrem de dur retrogradarea lui Dinamo, căreia îi dorește să se desființeze.

Radu Banciu, atac dur la adresa lui Dinamo. Jurnalistul vrea ca echipa alb-roșie să se desființeze

Duminică seară, Dinamo a remizat cu U Cluj în Ștefan cel Mare, scor 1-1, în returul barajului de menținere/promovare în Liga 1. În meciul tur clujenii câștigaseră cu 2-0. Astfel, în urma dublei manșe, Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a, pentru prima dată în istoria sa.

Retrogradarea lui Dinamo a fost comentată în stilul său și de junalistul Radu Banciu. Acesta a lansat un atac dur la adresa echipei din Ștefan cel Mare. Mai mult, Banciu își dorește ca Dinamo să se desființeze și să nu mai revină niciodată pe prima scenă a fotbalului românesc.

@primasport.ro #foryou #fy #foryoupage #fyp #viral #looksport ♬ sunet original – PrimaSport

Cornel Dinu, ironii pe seama retrogradării lui Dinamo. Propunerea inedită făcută de legendarul dinamovist

Retrogradarea lui Dinamo în Liga a 2-a a căzut ca un trăsnet peste întreaga suflare alb-roșie. Cornel Dinu a comentat pe seama retrogradării echipei sale de suflet. Legendarul dinamovist a făcut chiar câteva ironii pe seama dezastrului sportiv din Ștefan cel Mare. Dinu le-a propus celor de la FRF să mărească numărul de echipe din prima ligă, astfel Dinamo ar evita din nou retrogradarea.

Acum 2 ani, s-au făcut din 14-16 echipe. Să se facă 18 echipe şi să se salveze din nou Dinamo… glumesc. Ceea ce s-a petrecut în seara asta este efectul ultimilor ani. Acum este doar un efect, cauzele sunt mult mai vechi. Am să spun faptul că în fotbalul românesc există o triadă de apucături, le-aş spune eu.

Sigur, Dinamo a trecut şi printr-o perioadă nefastă. A fost nenorocirea asta, cu spaniolii. Faptul că nu a existat niciun cap limpede care să conducă. S-a ajuns la un administrator judiciar, care e un om care încearcă să îşi facă meseria. În ziua de azi, dacă te apuci să spui adevărul, eşti imediat blamat.

Nu ştiu ce se va întâmpla cu Dinamo, cert este că atunci când au fost ascultate nişte sfaturi de la oameni care ştiu ce înseamnă Dinamo, care ştiau ce e cu fotbalul şi ştiu de exemplu că o concepţie de joc se poate pregăti dacă lucrezi 10-12 ore într-un ciclu săptămânal, în diverse combinaţii, dacă ele sunt pe benzile din zona centrală, dar o astfel de concepţie de joc devine cu adevărat eficientă după 8 luni de zile”, a spus Cornel Dinu, conform Orange Sport.