Haaland a răbufnit după meciul spectaculos cu Freiburg. Ce vor să obțină șefii Borussiei Dortmund de la el

Ștefănescu Dragoș / 15.01.2022, 11:59
Haaland a răbufnit după meciul spectaculos cu Freiburg. Ce vor să obțină șefii Borussiei Dortmund de la el

Erling Haaland este unul dintre cei prolifici atacanți din Europa la momentul actual. După ce a făcut spectacol în meciul cu Freiburg, norvegianul a răbufnit la adresa șefilor Borussiei Dortmund.

Erling Haaland a răbufnit la adresa șefilor Borussiei Dortmund

Borussia Dortmund a înfruntat-o aseară pe Freiburg în etapa cu numărul 19 din Bundesliga. Partida a fost extrem de spectaculoasă, marcându-se nu mai puțin de șase goluri. Borussia a câștigat meciul cu scorul de 5-1. În urma acestei victorii, Borussia s-a apropiat la doar trei puncte de liderul Bayern Munchen.

Erling Haaland a făcut din nou spectacol pentru Dortmund, reușind să înscrie două goluri. La finalul partidei, norvegianul a dat câteva declarații dure în care a acuzat presiunile la care este supus din partea conducerii clubului.

În ultimele șase luni am decis să nu spun nimic din respect pentru Dortmund. Dar acum clubul a început să mă preseze să iau o decizie. Vreau doar să joc fotbal, dar ei mă presează să-mi decid viitorul”, a declarat Erling Haaland, conform marca.com.

Atacantul norvegian a vorbit și despre viitorul său, dezvăluind că va lua o decizie cât de curând.

Lucrurile vor începe să se întâmple. Am spus de la început că vreau doar să mă concentrez pe joc și astfel să dau cea mai bună versiune a mea. Nu vreau să am alte lucruri în minte. Dar acum că sunt sub presiune, este timpul să evaluez viitorul”, a mai spus Haaland.

Șefii Borussiei îi dau replica lui Haaland

Şefii Borussiei Dortmund au reacţionat imediat la dezvăluirile lui Erling Haaland. Aceștia au dat o tentă nevinovată spuselor norvegianului, încercând să aplaneze tensiunea creată în jurul acestuia.

Este o persoană spontană. Are voie să facă asta. Nu este nicio problemă cu Erling. Dar trebuie să înțeleagă și situația noastră. Nu putem aștepta până sfârșitul lunii mai”, a spus directorul general al Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke.

Borussia Dortmund a solicitat o întâlnire cu tatăl lui Haaland și cu agentul acestuia, Mino Raiola, pentru a discuta despre doleanțele jucătorului.

Erling Haaland la Barcelona?

Cel mai intest s-a vorbit despre Erling Haaland privind un transfer la Real Madrid sau FC Barcelona. Totuși, catalanii par principalii favoriți în a-l aduce în Spania pe norvegian, ținând cont că Mino Raiola, agentul jucătorului, și Joan Laporta, președintele Barcelonei, au avut mai multe întâlniri.

Totuși, există un mare impediment în ceea ce privește trecerea lui Haaland pe „Camp Nou” și anume situația financiară a echipei. Catalanii l-au împrumutat pe Coutinho la Aston Villa, clubul englez suportând o mare parte din salariu. Barcelona i-a prelungit contractul lui Samuel Umtiti, cu un salariu mult mai mic, pentru a-și permite să-l înregistreze pe Ferran Torres, fotbalistul adus de la Manchester City. În acest context, ar putea exista o problemă foarte mare, deoarece 75 de milioane de euro, clauza de reziliere a lui Haaland, poate să fie o sumă mult prea mare pentru catalani.