Halep se bagă la fotbal! Mesajul Simonei, ”viral” în întreaga lume!

Gabriel Peneș / 30.01.2021, 12:09
Halep se bagă la fotbal! Mesajul Simonei, ”viral” în întreaga lume!

 

Prima partidă din 2021 i-a prilejuit numărului 2 WTA o replică amuzantă. Halep se bagă la fotbal! Dar nu unul oricare, ci fotbal australian. Este vorba de un sport considerat printre cele mai dure din lume, asemănător cu rugby. Mesajul Simonei, ”viral” în întreaga lume! După meciul câștigat contra lui Ashleigh Barty, în turneul demonstrativ de la Adelaide, Simona și-a manifestat preferința pentru o anumită echipă.

Halep se bagă la fotbal!

 

Un moment extrem de amuzant s-a petrecut la interviul de după meci, când Simona Halep a recunoscut că este o susţinătoare a echipei Port Adelaide, formaţie al cărei fan este antrenorul Darren Cahill. În acel moment a fost potopită atât de ovații, cât și de huiduieli din tribunele pline. Motivul? În Adelaide, fotbalul australian este în mare vogă, stârnind pasiuni printre fani exact ca în cel european. Iar în metropola autraliană există o rivalitate acerbă între două echipe, Port Adelaide și Adelaide Crows. Spectatorii aflați în tribune au reacționat în funcție de formația preferată de fiecare.

De asemenea, țin și cu echipa de fotbal. Oare s-o spun? Sunt încrezătoare, Port Adelaide. Am încredere în ce-mi spune Darren, așa că știu că Port Adelaide e o echipă bună”, a fost mesajul Simonei Halep, conform digisport.ro.

Campioana noastră a repostat imaginile cu momentul amuzant pe contul ei de Twitter, clipul devenind viral în scurtă vreme.

Mesajul Simonei, ”viral” în întreaga lume!

„Să fiu pe teren cu Ashleigh Barty este mereu un răsfăţ, dar în seara asta la Adelaide, cu fanii bucurându-se în tribune, a fost ceva special. Mulţumesc Federaţiei Australiene pentru că a organizat un astfel de eveniment şi celor din Adelaide pentru că au venit să-l urmărească.”, a fost un alt mesaj postat de Simona Halep, după meciul cu Ashleigh Barty.

Simona Halep a învins-o pe Barty, actualul lider mondial, în trei seturi: 3-6, 6-1, 10-8. Partida s-a jucat în cadrul turneului demonstrativ „A day at the Drive”. A fost prima partidă disputată de campioana noastră în 2021. Halep se află în Australia pentru participarea la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Ea a stat în carantină, ca toți jucătorii ajunși în Australia, vreme de 14 zile. Dar Halep a beneficiat, alături de alți sportivi de top, de condiții speciale, ce au inclus și posibilitatea efectuării de antrenamente zilnice.

După turneul demonstrativ de la Adelaide, Simona Halep va lua startul și în prima competiție oficială din 2021. A doua jucătoare a lumii va juca în cadrul turneului de categorie 500 Gippslad Trophy de la Melbourne, începând cu 31 ianuarie. Datorită statutului de cap de serie, Halep va intra în turneu din turul al doilea, unde va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre Whitney Osuigwe (18 ani, 162 WTA) și Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA).