Helmut Duckadam îl pune la punct pe Mihai Stoica. Ce l-a nemulțumit pe legendarul portar al Stelei

Ștefănescu Dragoș / 21.01.2022, 06:35
Helmut Duckadam îl pune la punct pe Mihai Stoica. Ce l-a nemulțumit pe legendarul portar al Stelei

Recent, Mihai Stoica a criticat stilul de joc al FCSB din perioada în care era condusă de Edi Iordănescu. Intrigat de aceste declarații, Helmut Duckadam îl pune la punct pe managerul roș-albaștrilor.

Helmut Duckadam îl pune la punct pe Mihai Stoica

Edi Iordănescu a antrenat-o pe FCSB o scurtă perioadă de timp în acest sezon. Sub comanda sa, echipa a avut un parcurs aproape perfect în Liga 1. În ciuda acestui lucru, tehnicianul a plecat după un conflict cu Gigi Becali. Acum,  Iordănescu Jr. este în cărți pentru postul de selecționer al României.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a criticat recent stilul de joc al roș-albaștrilor în perioada în care erau conduși de Edi Iordănescu. Deranjat de aceste declarații, Helmut Duckadam l-a pus la punct pe oficialul roș-albaștrilor. Legendarul portar al Stelei a subliniat că Mihai Stoica îi critică mereu pe antrenorii pe care nu-i apreciază după ce aceștia pleacă de la FCSB.

Mihai Stoica nu a fost niciodată un fan al lui Edi Iordănescu. Nu a fost un fan al lui Edi Iordănescu! Ideea este în felul următor, eu mi-aș dori ca Edi Iordănescu să ajungă cât mai rar la poartă cu echipa națională și să câștige cu 1-0 fiecare meci. Până acum am jucat frumos și am pierdut toate calificările. Dacă nu ai fost agreat de Mihai Stoica la FCSB, la final apar aceste declarații.

Eu vreau să-i aduc aminte că el l-a adus pe Ronny Levy, care a stat doar opt etape. Iar după ce a plecat Ronny Levy nu l-am auzit să facă astfel de declarații. Mie mi se pare o declarație deplasată și urâtă, ce a spus despre Edi Iordănescu”, a spus Duckadam, la Digi Sport.

Mihai Stoica, mesaj măgulitor pentru Edi Iordănescu

Încercând să evite un eventual conflict cu Edi Iordănescu, Mihai Stoica a postat un nou mesaj pe pagina personală de Facebook. Managerul FCSB a avut cuvinte măgulitoare la adresa tehnicianului, căruia îi mulțumește pentru colaborarea impecabilă pe care au avut-o.

Nimeni nu “tăvălește” pe nimeni, era doar o observație legată de faptul că – deși rezultatele erau foarte bune – jocul suferea. Niciodată n-am spus că ar fi fost din cauza lui. Ne-au lipsit cei mai importanți jucători de atac, ne-a lipsit Arena Națională, în schimb nu ne-a lipsit covidul.

Am fost susținătorul nr 1 al lui Edi și n-am nimic să-i reproșez, poate doar plecarea (în condițiile în care se “făcuse pace”). Poate că a fost sigur că nu va dura mult armistițiul și a ales calea cea mai simplă pentru el, dar nimeni nu-l poate judeca.
Repet, Edi mi-a redat motivația de a mă implica din nou. Pentru asta și pentru colaborarea fără fisură pe care am avut-o îi mulțumesc”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.