Identitatea jucătorului la care visează Gigi Becali a fost dezvăluită: „E bun, tată! Mi-a spus toată lumea”

Ștefănescu Dragoș / 05.08.2022, 13:27
Identitatea jucătorului la care visează Gigi Becali a fost dezvăluită: „E bun, tată! Mi-a spus toată lumea”

FCSB s-a dezlănțuit pe piața transferurile în ultimele zile. Formația roș-albastră i-a adus deja pe David Miculescu, Bogdan Rusu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca. Gigi Becali visează însă la încă un transfer. Finanțatorul FCSB vrea să-l cumpere și pe Juan Bauza de la FC U Craiova 1948.

FCSB face transferuri la foc automat

Gigi Becali s-a dezlănțuit pe piața transferurilor așa cum a promis după succesul cu Saburtalo. Astfel, seria de transferuri a FCSB-ului a continuat în forță după ce luni roș-albaștrii i-au adus pe David Miculescu și Bogdan Rusu. În cursul zilei de joi FCSB i-a transferat pe Eduard Radaslavescu și Radu Boboc de la Farul, iar Marco Dulca a fost cumpărat de la Chindia.

Gigi Becali a dezvăluit care este jucătorul la care visează. Juan Bauza este ținta finanțatorului FCSB

Planurile lui Gigi Becali nu se opresc însă aici. Finanțatorul FCSB vrea să mai aducă un jucător sub comanda lui Nicolae Dică. Acesta este Juan Bauza de la FC U Craiova 1948. Becali susține că argentinianul este unul ditre cei mai valoroși mijlocași din România.

Tată, am zis și eu așa de ochii lumii, că nu vreau să spun despre ce jucător este vorba la conferința aia de presă, că mi-l atacă aia de la CFR cu vreo ofertă. Nu e adevărat! Stați liniștiți că dacă vreau eu să iau vreun jucător nu are cum să îmi ia mie CFR-ul. Ați văzut cu Dawa, nu? Pac! I l-am luat ălora de sub nas.

Dar la Bauza este o altă chestie. Eu nu zic că băiatul nu face de la 1 milion de euro în sus, face că e bun. Dar indiferent de preț nu mi-l dă mie Mititelu. I s-a pus pata pe mine și nu vrea ăla să mai facă afaceri cu mine.

Nu îmi dă mie Mititelu jucători că omul vrea iar să își facă echipă bună. Bauza e unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din Liga 1. Și ăștia ai mei din club îl plac, dar acum am văzut că el s-a accidentat și oricum e greu să îl transfer de la Mititelu. A avut noroc că l-a ochit el primul”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.ro.

Marco Dulca a refuzat un club din Germania și a semnat cu FCSB

Tatăl lui Marco, fostul internațional Cristi Dulca, a dezvăluit detaliile mutării fiului său la FCSB. Marco a avut o ofertă de la formația Hoffenheim, dar anumite detalii din contract nu erau pe placul său. Mai exact, tânărul mijlocaș urma să fie împrumutat la o echipă din liga a doua din Portugalia. Chiar când se pregătea să plece în Germania, Marco a primit propunerea de la FCSB. Încântat de condițiile contractului propus de Gigi Becali, Marco Dulca a renunțat la plecarea în Germania și a semnat cu formația roș-albastră.

A fost o zi lungă. Pașii i-a povestit nea Gigi, dar vă spun și eu că Marco a fost monitorizat de Hoffenheim, a avut ofertă de la ei, ne-am înțeles, urma să facă vizita medicală, dar s-au schimbat cumva datele contractului și nu a mai mers.

Da, în Liga 2 din Portugalia urma să fie împrumutat. Știam cumva, dar nu prea mi-a convenit mie. Erau și sume și anumite bonusuri în contract, dar apoi s-au schimbat lucuruile și nu mi-a plăcut asta și am zis că nu e ok, ne-am sucit.

Chiar în momentul când Marco pleca, m-a sunat nea Gigi si mi-a făcut oferta. Eu i-am spus clauzele, i-am spus ce poate câștiga Marco acolo, el mi-a spus că poate să meargă copilul să joace acolo și, dacă nu se va rezolva, să vină la noi.

Mi-a plăcut asta, a fost deschis, l-a dorit văzându-l în meciurile din campionat. În mare parte, da, e contractul cam ca și cel din Germania”, a spus Cristi Dulca, la Digi Sport.