Îi calcă pe urme Dennis Man lui Adi Mutu? Un club cu istorie pune la bătaie 15 milioane de euro!

Marian Cărăvan 31.12.2020, 15:09
Îi calcă pe urme Dennis Man lui Adi Mutu? Un club cu istorie pune la bătaie 15 milioane de euro!

Gigi Becali încă speră să dea lovitura pe piața transferurilor. Ține de prețul lui Dennis Man până apare clubul care oferă suma cerută. Acest moment se pare că nu e chiar așa departe. Îi calcă pe urme Dennis Man lui Adrian Mutu? Un club cu istorie pune la bătaie 15 milioane de euro pentru „perla” lui Gigi Becali.

Dennis Man, aproape de un transfer. Un club cu istorie pune la bătaie 15 milioane de euro

Golgheterul Ligii 1 ar putea pleca în scurt timp de la FCSB. Un club cu istorie pune la bătaie 15 milioane de euro pentru „perla” lui Gigi Becali. Dennis Man i-ar putea călca pe urme lui Adi Mutu, actualul selecționer al naționalei U21. Presa din Italia a dezvăluit numele echipei interesată de transferul fotbalistului de la FCSB. Fiorentina este cel mai aproape de transferul golgheterului Ligii 1.

„Man este deja o ţintă pentru Commisso (n.r. – Rocco Benito Commisso, patronul clubului Fiorentina), care a oferit 12 milioane de euro pentru jucător. FCSB nu a acceptat oferta şi solicită 14 milioane pentru jucătorul său. Dacă Fiorentina acceptă contra oferta, talentatul jucător se va alătura echipei lui Cesare Prandelli. Cu tot cu bonusuri se poate vorbi despre un transfer de 15 milioane de euro”, a scris jurnalistul Emanuele Petrarca, de la Stadiosport.it.

Fiorentina este echipa la care a jucat și Adrian Mutu, actualul selecționer al Naționalei U21 a României.

Ii calca pe urme Dennis Man lui Adi Mutu?
Ii calca pe urme Dennis Man lui Adi Mutu?

Îi calcă pe urme Dennis Man lui Adi Mutu?

Dennis Man ar putea fi urmașul lui Adi Mutu la Fiorentina, a afirmat jurnalistul italian care a oferit informația despre interesul grupării din Serie A pentru golgheterul Ligii 1. Îi calcă pe urme Dennis Man lui Adi Mutu?

„A fost odată ca niciodată un fenomen care a purtat tricoul cu numărul 10 la Fiorentina. Un fotbalist extrem de elegant, rafinat, care avea să devină o legendă a clubului viola. Acel fotbalist ar fi putut oferi mai multe fotbalului, dar cu toate acestea, la Florenţa a fost un adevărat rege.

Super bomber-ul, Adrian Mutu, a încântat fanii ”viola” de-a lungul timpului, iar acum îl poate direcţiona spre Florenţa pe ”noul Adrian Mutu”. Este vorba despre Dennis Man, mijlocaşul ofensiv de la FCSB, fotbalistul născut în 1998”, a mai scris jurnalistul Emanuele Petrarca.

Și Sampdoria îl vrea pe Dennis Man

Dennis Man a intrat în atenția mai multor echipe din Italia. Pe lângă Fiorentina, acum pe fir a intrat și Sampdoria, după cum informează clubdoria46.it.

„Ultimul jucător care a intrat pe orbita Sampdoriei este Dennis Man, unul dintre cele mai mari talente ale echipei naționale a României. Fotbalistul a atras evident multe echipe, chiar și în Italia”, precizează sursa citată.

Născut la 26 august 1998, Dennis Man are o cotă de piață de 6,5 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe