În ce condiții poate pleca Adrian Șut în Turcia. Mihai Stoica a dezvăluit tot

Ștefănescu Dragoș 28.11.2022, 12:00
În ce condiții poate pleca Adrian Șut în Turcia. Mihai Stoica a dezvăluit tot

În ciuda parcursului slab din acest sezon, jucătorii de la FCSB nu duc lipsă de oferte. Adrian Șut este dorit de Trabzonspor, iar jurnaliștii turci au anunțat că cele două cluburi s-au înțeles deja. Mihai Stoica a infirmat însă acest lucru. Managerul FCSB susține că Șut va pleca doar în anumite condiții.

Mihai Stoica a explicat în ce condiții poate pleca Șut la Trabzonspor

FCSB a avut un parcurs dezamăgitor în acest sezon. Totuși, jucătorii formației roș-albastre nu duc lipsă de oferte.

Unul dintre jucătorii care ar putea pleca de la FCSB în următoarea perioadă este Adrian Șut (23 de ani). Acesta este dorit de campioana Turciei, Trabzonspor. Clubul turc este dipus să plătească 2 milioane de euro pentru mijlocașul defensiv. Gigi Becali vrea însă 3 milioane de euro și nu pare dispus să negocieze.

Florin Vulturar, impresarul lui Șut, a plecat în Turcia pentru a purta negocieri cu șefii lui Trabzonspor. Mihai Stoica susține că nu știe nimic despre acest lucru. În plus, managerul FCSB a explicat că Adrian Șut nu va pleca decât pentru suma cerută de Gigi Becali, adică 3 milioane de euro.

Nu ştiu nimic. M-ar mira să fie Vulturar (n.r. impresarul) în Turcia acum, habar n-am. Nu ştiu. La Gigi nu se negociază. Gigi spune cât face jucătorul.

A mai plecat şi Bourceanu şi tot la Trabzonspor. Să-l iei acum pe Şut, după ce l-ai avut pe Bourceanu. Înseamnă că s-a schimbat ceva pe acolo.

Dacă s-a dus Vulturar acolo, cred că încearcă să negocieze. Dacă iei trei milioane de euro pe Şut, cred că-l duci tu acolo, nu?

Poate că o fi interes, nu ştiu. Ştiu doar discuţiile făcute cu Gigi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali începe ”curățenia” la FCSB.  7 jucători ar putea pleca în această iarnă

Nemulțumit de randamentul echipei sale, Gigi Becali e hotărât să facă ”curățenie” în lot în această iarnă. Pe lista neagră a finanțatorului FCSB se regăsesc nu mai puțin de 7 fotbaliști. Potrivit spotmedia.ro, Denis Haruț, Sorin Șerban, Radu Boboc, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Ianis Stoica și Andrei Dumiter sunt cei care ar putea pleca de la FCSB în următoarea perioadă.

Denis Haruț și Ianis Stoica ar putea ajunge la U Cluj, echipă ce și-a manifestat interesul pentru cei doi. Marco Dulca s-ar putea întoarce la Chindia, echipă de la care a fost cumpărat în vară. Bogdan Rusu se va întoarce probabil la fosta sa echipă, CS Mioveni.

Florinel Coman ar putea pleca și el de la FCSB în această iarnă, jucătorul manifestându-și deja această dorință. Totuși, Gigi Becali nu pare momentan dispus să renunțe la Coman.

Urmăriți Playsport.ro și pe