Încă un admirator pentru Simona Halep. Jocul româncei l-a încântat pe Tim Henmann, fostul mare tenismen britanic

Bordei Radu / 26.05.2022, 15:34
Încă un admirator pentru Simona Halep. Jocul româncei l-a încântat pe Tim Henmann, fostul mare tenismen britanic

Simona Halep a mai cucerit pe cineva, prin jocul și spiritul ei de luptă. Chiar dacă s-a chinuit să câștige în primul tur, românca a arătat că rămâne capabilă să joace la nivel înalt. Și poate să meargă cât mai departe la Roland Garros.

Un fost mare jucător, admirator declarat al Simonei Halep. „Este un competitor feroce”

Britanicul Tim Henmann a fost un jucător important, de aceea este familiarizat cu ceea ce trebuie pentru a face performanță. Britanicul s-a declarat un admirator al româncei, chiar dacă aceasta a avut un meci de mare luptă contra adolescentei Schunk.

Iubesc spiritul Simonei Halep, este un competitor feroce. A avut probleme în primul tur, nu a jucat la nivelul obișnuit, dar a arătat în setul decisiv că este o luptătoare. A revenit în meci și nu i-a dat adversarei nicio șansă. Asta fac jucătoarele mari: și când nu joacă cel mai bun tenis al lor, găsesc o cale să câștige, a explicat Henmann la Eurosport. 

Colaborarea cu Patrick Mouratoglou o poate duce pe Simona la nivelul următor. Antrenorul francez este capabil să o facă pe româncă să joace și mai bine.

Ea este de ani de zile la nivel înalt, a câștigat trofee importante, nu este o jucătoare oarecare. Dar sunt sigur că va beneficia de pe urma acestei colaborări. Patrick nu o va reinventa total, nici nu cred că urmărește asta. Dar va avea un alt stil, un alt mod de comunicare, diferit de ce e obișnuită Simona. Aduce un aer proaspăt, necesar unui jucător cu experiență. O voce nouă te poate motiva, a mai declarat fostul tenismen britanic.

Schimbările aduse de Patrick Mouratoglou în jocul Simonei au început să se observe

După colaborarea pe lungă durată cu Darren Cahill, sportiva noastră are parte de un nou antrenor de top. Fostul tehnician al Serenei Williams, Patrick Mouratoglou a început să lucreze din acest an cu sportiva noastră. Obiectivul celor doi este câștigarea a cel puțin un titlu de Grand Slam. Roland Garros este primul prilej pentru cei doi să arate ce au lucrat.

Se vede în jocul Simonei o schimbare, o agresivitate sportită. Anii au trecut, a câștigat titluri de Grand Slam, este normal să apară această evoluție. În plus, Patrick va aduce mult mai multă încredere, este un antrenor valoros, care a lucrat ani de zile cu Serena, a ajutat-o mult. Darren este și el unul din cei mai buni antrenori din toate timpurile, dar Simona este pe mâini bune, consideră expertul Eurosport, Mats Wilander