Încă un meci al lui CSM București, amânat din cauza cazurilor de COVID-19. EHF va reprograma partida cu Rostov Dov

Giosanu Catinca / 10.02.2022, 19:01
Încă un meci al lui CSM București, amânat din cauza cazurilor de COVID-19. EHF va reprograma partida cu Rostov Dov

Confruntarea dintre echipele feminine de handbal Rostov-Don și CSM București, programată sâmbătă, 12 februarie, în Rusia, a fost amânată din cauza numărului mare de infectări cu SARS-CoV-2 din cadrul lotului lui Adrian Vasile.

Meciul Rostov-Don – CSM București a fost amânat!

Anunțul a fost făcut în urmă cu doar câteva momente de către reprezentanții clubului bucureștean, printr-un comunicat oficial.

Meciul din DELO EHF Champions League dintre Handball Club Rostov-Don și #CSMBucuresti se amână!

În urma rezultatelor pozitive la testele Covid-19 a mai multor jucătoare din lotul CSM București meciul programat sâmbătă, se va juca la o dată stabilită ulterior.

Vom reveni cu detalii!”, se arată în comunicatul tranmis de CSM București, prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

Cristina Neagu revine la echipa națională

Selecționerul naționalei de handbal feminin a României, Adrian Vasile, a anunțat, joi, că se va putea baza în 2022 pe căpitanul „tricolorelor”, Cristina Neagu.

Pentru România urmează meciuri din preliminariile Campionatului European din 2022, iar primul adversar este Danemarca, formație pe care o întâlnim în dublă manșă, prima dată la Mioveni, la începutul lunii martie.

Sunt multe aspecte din jocul nostru care au fost pulsuri după Campionatul Mondial: Am făcut pașii corecți în absența Cristinei, nivelul nostru o să crească având-o acum înapoi. Este nevoie în același timp de lucrurile de bază: dorința de a te sacrifica jucând în tricoul României, plăcerea de a trăi responsabilitatea jocului în tricoul naționalei. Mă bucură reîntoarcerea Cristinei la echipa națională. De acum încolo, trebuie să muncim să ne calificăm la Jocurile Olimpice de la Paris.

Îmi plac provocările și adversarii puternici. Nu există scurtături către vârful piramidei. Danemarca este foarte puternică. Vine din spate această echipă și va fi o forță în următorii ani, au jucătoare cu experiență internațională și vârstă bună. Nu există motivație mai bună decât să-i bați pe cei mai buni.”, a transmis Adrian Vasile.

Anul trecut, fără Neagu în echipă, România a învins Feroe (26-19), la Mioveni, şi a remizat cu Austria (33-33), în deplasare.