Interesul lui Jeonbuk pentru Dan Petrescu nu e întâmplător. Pentru coreeni lucrează deja un prieten foarte bun al ”Bursucului”

Alex Matei 07.06.2023, 19:39
Interesul lui Jeonbuk pentru Dan Petrescu nu e întâmplător. Pentru coreeni lucrează deja un prieten foarte bun al ”Bursucului”

Dan Petrescu (55 de ani) se pare că nu va mai continua la CFR Cluj, astfel că se apropie finalul unei ere.

”Bursucul” este dat ”ca și transferat” la Jeonbuk Hyundai Motors, din Coreea de Sud de către presa de acolo. Jurnaliștii de la news.now.com susțin că este o chestiune de zile până când Petrescu va fi prezentat la noua sa echipă.

Roberto Di Matteo, oficialul de la Jeonbuk care insistă pentru Dan Petrescu

Totul se poate rezolva după ce antrenorul român își va termina vacanța și va primi viza, dar și permisul de muncă.

Interesul coreenilor pentru Petrescu nu este întâmplător. La Jeonbuk a fost angajat în ianuarie, în funcția de director tehnic, Roberto Di Matteo, un prieten foarte bun al ”Bursucului”, dar și fost coleg de echipă cu românul.

Faptul că Petrescu are șanse minime de a mai continua la CFR Cluj este susținut și de cea mai recentă declarație a lui Cristi Balaj, președintele grupării din Gruia.

„Dan Petrescu e antrenorul echipei CFR Cluj! Acea discuție n-a avut loc, finanțatorul a avut o zi super aglomerată. Cu Dan Petrescu am stat puțin de vorbă, era jovial, era mult schimbat în bine. Mă bucur că și-a cerut scuze (n.r. față de Gică Hagi pentru ieșirea nervoasă de la meciul cu Farul din ultima etapă a playoff-ului).

E clar că Dan Petrescu e un antrenor ofertat. Eu cred că el nu știe unde o să meargă, dacă va decide să facă o pauză de la Cluj. A mărturisit de atâtea ori că e orașul în care se simte cel mai bine. Într-un final, el se va stabili la Cluj”, a spus Balaj, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe