ULTIMA ORĂ: Ioan Niculae s-a predat autorităților române! Patronul Astrei a fost arestat pe aeroportul ”Henri Coandă” și merge la închisoare!

Marian Cărăvan / 18.02.2021, 23:57
ULTIMA ORĂ: Ioan Niculae s-a predat autorităților române! Patronul Astrei a fost arestat pe aeroportul ”Henri Coandă” și merge la închisoare!

UPDATE: Ioan Niculae s-a predat autorităților române! Patronul Astrei merge la închisoare! Omul de afaceri a fost arestat pe aeroportul internațional Henri Coandă! Niculae a anunțat că este în Italia și că se va preda astăzi.

Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul de corupție „Interagro”. Ioan Niculae a făcut un anunț în miez de noapte, după ce a aflat că e căutat pentru a fi încarcerat. Dat în urmărire generală, patronul Astrei a dezvăluit că se află în Italia. Se predă sau nu autorităților?

Ioan Niculae, anunț în miez de noapte, după ce a aflat că e căutat pentru a fi încarcerat

Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul de corupție „Interagro”. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, lui Ioan Niculae i s-a interzis și dreptul de a fi acționar, asociat și administrator în cadrul unei societăți comerciale, timp de trei ani de zile, după executarea pedepsei principale. Nu a putut însă fi găsit. Patronul Astrei nu se află momentan în țară. Se spune că ar fi plecat zilele trecute la Roma pentru tratamentul pe care îl avea de continuat pentru apneea severă.

El a confirmat informația și susține că se pregătește să revină în țară. A aflat de condamnare și și-a făcut externarea. Ioan Niculae, anunț ăn miez de noapte, după ce a aflat că e căutat pentru a fi încarcerat.

Sunt în Italia la o clinică internat. Trebuia să ies, probabil, duminică. După primirea veștii din România că am fost condamnat, mi-am făcut externarea și încep să mă pregătesc să vin în țară. Mâine (n.r. – vineri) sunt în țară”, a declarat Ioan Niculae, la Antena 3.

Ioan Niculae, anunt in miez de noapte dupa ce a aflat ca e cautat pentru a fi incarcerat
Ioan Niculae, anunt in miez de noapte dupa ce a aflat ca e cautat pentru a fi incarcerat

Astra nu va fi afectată de arestarea lui Ioan Niculae

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, dă asigurări că formația din Liga 1 nu va fi afectată de decizia instanței de judecată.

Astra va merge înainte, asta am decis. În mare avem o strategie, ne-am făcut un plan împreună cu domnul Niculae. Ne-am gândit la toate variantele, nu suntem luaţi pe nepregătite. Vom merge cu toate greutăţile, aşa cum am făcut-o şi până acum”, a spus Dani Coman, conform ProSport.

Astra e pe locul 13 în Liga 1 și o va întâlni în următorul meci pe Dinamo. Meciul este programat duminică, 21 februarie, de la ora 20:30, la Giurgiu. În tur, cele două echipe au remizat la București, scor 1-1.

Patronul Astrei, Ioan Niculae, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare, a fost dat în urmărire. Pe site-ul Poliției Române, la secțiunea „persoane urmărite”, apare de acum și numele patronului de la Astra Giurgiu.
Autoritățile au emis un mandat „de executare a pedepsei cu închisoarea” pentru Niculae.