Ionuț Negoiță nu s-a mai abținut și l-a jignit pe Ciprian Marica. „Un loser, nu vorbesc cu proștii”. De la ce a pornit scandalul cu „Prosopel”

Olteanu Ștefan 03.06.2022, 13:08
Ionuț Negoiță nu s-a mai abținut și l-a jignit pe Ciprian Marica. „Un loser, nu vorbesc cu proștii”. De la ce a pornit scandalul cu „Prosopel”

Ionuț Negoiță (48 de ani), fost acționar la Dinamo București în perioada 2013 – 2020, l-a jignit pe Ciprian Marica, după ce acesta din urmă l-a acuzat direct pentru retrogradarea echipei din Ștefan cel Mare. Deranjat de acuzațiile primite, Negoiță nu s-a mai putut controla și i-a adresat cuvinte grele fostului atacant al echipei naționale.

Ionuț Negoiță răspunde acuzațiilor! Fostul acționar al lui Dinamo l-a jignit pe Ciprian Marica

La o zi după retrogradarea lui Dinamo, Ciprian Marica a spus că Ionuț Negoiță este „principalul vinovat” pentru situația dramatică în care au ajuns „câinii”, iar acum, fostul atacant al echipei naționale a fost jignit pentru declarațiile făcute.

Ionuț Negoiță nu a fost deloc încântat să audă reacția lui Marica, pe care l-a numit „loser”, „prosopel” (n.r. – trimitere la scandalul în care fostul atacant a fost prins cu o amantă) și „prost”.

De asemenea, fostul acționar al lui Dinamo a încercat să demonstreze cu argumente că nu el a fost principalul factor care a dus la decăderea lui Dinamo și spune că oamenii care au preluat clubul de la el au triplat datoriile în decursul a doar doi ani.

Contestatari și „loseri” gen „Prosopel” și alții, am avut dintotdeauna. Ei vorbesc prost, iar eu cu proștii nu sunt compatibil.

Eu am lăsat clubul, din ce îmi aduc aminte, cu datorie sub 3 milioane de euro. Acum, am înțeles, că e undeva pe la 10 milioane de euro. Sper să gestioneze bine insolvența. Dacă se vor duce în faliment ca Rapid, va trebui să o ia din Liga 4 și va dura ceva până când Dinamo va reveni”, a declarat Ionuț Negoiță, potrivit Sport.ro.

Ionuț Negoiță a fost acționar la Dinamo în perioada 2013 – 2020. În luna august a anului 2020, el a cedat pachetul majoritar de acțiuni grupului de investitori condus de Pablo Cortacero.

Din martie 2022, așa cum PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate, acționar majoritar la Dinamo a devenit Dorin Șerdean, care a preluat oficial firma Lotus de la Pablo Cortacero.

Cu ce declarații l-a scos Ciprian Marica din sărite pe Ionuț Negoiță. „E clar că principala vină o are el”

Dinamo a pierdut barajul cu Universitatea Cluj (0-2 în tur, 1-1 în retur) și a retrogradat pentru prima oară în cei 74 de ani de istorie. Vestea a întristat întreaga suflare dinamovistă, iar Ciprian Marica a fost unul dintre cei afectați.

La cald, fostul atacant al echipei naționale a îndreptat o parte dintre săgeți către Ionuț Negoiță:

E o durere fantastică pentru toți cei care avem echipa în suflet.

Din păcate, ce se întâmplă acum e o consecință a lucrurilor făcute prost în ultimii ani, de către oamenii care nu au habar de fotbal. Nu credeam că voi vedea ziua asta.

E clar că principala vină o are Negoiță. De când a preluat echipa a început un declin. Pentru mine, e principalul vinovat. La sfatul consilierilor, a desființat echipa a doua.

Pentru faptul că de atunci Dinamo nu a mai promovat jucători și că a dat echipa fără să se interneze cui o dă, Negoiță a principalul vinovat. Din cauza lui a ajuns echipa pe mâna unora care nu au nicio treabă cu Dinamo. Nu avea nicio garanție că povestea asta va continua. Nu s-a asigurat.

Pentru mine e principalul vinovat. A fost un amatorism total acolo. Mi s-a spus că se întreba de ce sunt 12 fripturi. Nu știa cum e treaba, de ce sunt așa multe, uita că mai sunt și rezerve la echipă etc”, a declarat Ciprian Marica, citat de sursa menționată anterior.

EXCLUSIV | Planul pus la cale de Răzvan Zăvăleanu, în cel mai greu moment din istoria lui Dinamo! Cum vrea să includă în acționariat Clubul Sportiv Dinamo! Aici ai toate detaliile.

Urmăriți Playsport.ro și pe