Ironii fine ale lui Nicolae Dică la adresa fostului său patron: „Nu mă surprinde. Vorbea cu el și după ce a plecat”

Ștefănescu Dragoș 16.11.2022, 11:52
Ironii fine ale lui Nicolae Dică la adresa fostului său patron: „Nu mă surprinde. Vorbea cu el și după ce a plecat”

După plecarea lui Nicolae Dică, FCSB a rămas fără antrenor principal. Formația roș-albastră este condusă provizoriu de Mihai Pintilii. Gigi Becali a dezvăluit recent că se consultă cu Florin Tănase în privința numirii noului antrenor. Nicolae Dică nu a fost deloc surprins de acest lucru și chiar a făcut câteva ironii subtile pe seama finanțatorului FCSB.

Nicolae Dică, ironii subtile la adresa lui Gigi Becali

Nicolae Dică a plecat de la FCSB după înfrângerea cu U Cluj. De atunci, echipa roș-albastră este pregătită de Mihai Pintilii. Gigi Becali este în căutarea unui nou antrenor și a dezvăluit că se consultă în acest sens cu Florin Tănase, fostul căpitan al FCSB-ului.

Nicolae Dică nu a fost deloc surprins de faptul că Becali îi cere părerea lui Florin Tănase în privința numirii noului antrenor la FCSB. Tehnicianul chiar a făcut câteva ironii subtile la adresa latifundiarului. Dică a reamintit că cei doi discutau destul de mult și după ce Tănase a plecat de la FCSB.

Nu mă surprinde. Nu ştiţi şi voi că vorbea cu Florin Tănase, că a vorbit cu el în continuare după ce a plecat. Pe tine te surprinde? Ştie toată lumea că vorbeşte cu el (n.r. ) Nu ştiţi şi voi că am apărut şi am şi spus la o conferinţă de presă. Ce trebuie să mai comentez eu acum…

Se consultă cu el, eu ştiu. Are şi rolul ăsta. Fiecare face cum crede. Eu, când am fost jucător şi am plecat de la Steaua, nu am mai ţinut legătura. Fiecare face cum crede că e bine pentru el”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Gigi Becali l-a iertat pe Joyskim Dawa. ”Am avut tot timpul încredere în el”

Duminică seară, FC U Craiova 1948 și FCSB s-au înfruntat în cadrul etapei cu numărul 18 din Superliga. Formația roș-albastră a deschis rapid scorul, în minutul 4, prin Octavian Popescu. Dawa a înscris în minutul 26 și partida se anunța un galop de sănătate pentru FCSB. În ciuda faptului că au dominat jocul, roș-albaștrii nu au mai marcat până la final. De cealaltă parte, nici oltenii nu au reușit să înscrie în ciuda eforturilor depuse. Partida s-a terminat cu victoria FCSB-ului, scor 2-0. În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul 6 în Superliga.

Unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB a fost JoyskimDawa (26 de ani). După ce a avut o perioadă mai slabă, camerunezul pare că și-a revenit. Evoluția bună a lui Dawa a fost lăudată de Gigi Becali, care pare că l-a iertat pe camerunez după gafele comise în unele meciuri. Mai mult, latifundiraul a subliniat că a avut mereu încredere în fundașul african.

Am avut tot timpul încredere în el, doar că m-a supărat un pic. Nu are tehnică, dar are agresivitate. Mai greșește, asta e, dar, uite, mai dă și câte un gol, să stai liniștit acasă”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.