Italienii scriu iar de interesul lui Inter pentru Moruțan: ”Fantezie pură și explozie! Speră să-l transfere în curând”

Catinca Giosanu 25.01.2021, 23:13
Italienii scriu iar de interesul lui Inter pentru Moruțan: ”Fantezie pură și explozie! Speră să-l transfere în curând”

Jurnaliștii din Italia scriu din nou de interesul lui Inter pentru Olimpiu Moruțan. Ce a aflat presa din Milano despre jucătorul de la FCSB?

Noi dezvăluiri despre Olimpiu Moruțan

De curând, presa din Milano a anunțat că Olimpiu Vasile Moruțan este dorit de oficialii de la formația de pe Giuseppe Meazza.

La scurt timp după ce finanțatorul bucureștenilor a refuzat o ofertă bănoasă din Golf, Moruțan a ajuns în atenția altei echipe din străinătate. Este vorba despre Inter. Dezvăluirea a fost făcută de jurnaliștii de la Milano. De fapt, mai multe site-uri apropiate de clubul din Lombardia au scris despre acest lucru. De exemplu, publicația fcinter1908.it notează că jucătorul de la FCSB este pe lista lui Inter Milano pentru vara lui 2021. Jurnaliștii care lucrează pentru acest site l-au numit pe Moruțan ”noul Hagi”.

1,73 metri de fantezie pură și explozie, alături de un stâng rafinat. Scouterii lui Inter îl urmăresc deja și speră să-l transfere în curând”, au mai scris italienii.

De asemenea, ei au precizat că și Gică Hagi l-a dorit la un moment dat pe tânărul fotbalist la Viitorul.

Ulterior, Olimpiu Moruțan a ajuns la Botoșani, după care ”s-a dus la FCSB, care a plătit un milion de euro pentru el, în decembrie 2017, aducându-l la echipă în vara următoare”.

Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace după ce pleacă de la FCSB
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace după ce pleacă de la FCSB

”Explozie și fantezie pură!”

Fotbalistul român care în prezent evoluează pentru FCSB valorează peste un milion de euro. La ultimele actualizări făcute de publicația de specialitate Transfermarkt, el a fost cotat la 1,3 milioane de euro. Acum, sportivul ar fi monitorizat de nimeni alta decât Inter Milano, cel puțin așa arată unele site-uri apropiate de clubul din Lombardia.

Presa străină a readus în atenția publicului și o declarație controversată făcută de patronul Gigi Becali în octombrie 2018.

Acum îl vând ăștia pe Mbappe cu 350 de milioane. Păi, Mbappe, peste 3 ani, face 700 de milioane. Păi eu îl am pe Moruțan, care e ca Modric. Bine, mai dă și goluri spre deosebire de Modric. E peste el.

Păi, Modric, la 19 ani, nu era nici la jumătate din cât e Moruțan. Îl comparăm pe Dybala cu Moruțan? Dybala e o piticanie de 1,65 metri”, spunea latifundiarul din Pipera, în urmă cu aproximativ doi ani și jumătate.

Pentru cei care nu știu, tânărul Mbappé a fost remarcat în lumea fotbalului în perioada în care juca pentru echipa franceză Monaco, dar și în perioada Cupei Mondiale din 2018, când a fost ales „cel mai bun tânăr jucător al competiției”.

Tot sursa citată a scris despre Moruțan este un ”număr zece pur” și că, potrivit agentului său, fotbalistul care evoluează la FCSB va părăsi România chiar în această vară.

Urmăriți Playsport.ro și pe