Jignire uluitoare aruncată de șeful Barcelonei la adresa unui suporter: „Ești un fiu de t—ă!”

Radu Bordei 13.12.2021, 15:49
Jignire uluitoare aruncată de șeful Barcelonei la adresa unui suporter: „Ești un fiu de t—ă!”

Presiunea mare este tot mai simțită de șeful Barcelonei. „Luna de miere” dintre Joan Laporta și suporterii catalanilor a trecut. Acesta a fost ales pentru a salva clubul de dezastrul financiar lăsat în urmă de fosta administrație. Cu toate acestea, măsurile luate până acum de oficial nu au fost primite bune de fani. Mai ales plecarea lui Leo Messi a lăsat cicatrici adânci în inimile catalanilor.

Aducerea lui Xavi pe banca echipei a mai liniștit lucrurile, dar rezultatele slabe nu au ajutat situația. Iar suporterii au început să răbufnească la adresa președintelui. S-a întâmplat la finalul meciului cu Osasuna.

Moment uluitor oferit de șeful Barcelonei. Acesta a jignit grav un suporter

Remiza cu Osasuna, 2 la 2, a adâncit și mai tare criza de rezultate a catalanilor. Xavi încearcă să schimbe lucrurile cât mai repede, dar roș-albaștrii sunt departe de calitatea arătată în urmă cu câțiva ani. Barcelona se bazează pe câțiva tineri cu un potențial enorm. Pedri, Ansu Fati ori Gavi sunt jucători care reprezintă un viitor frumos al clubului. Dar aceștia nu au maturitatea de a ține singuri presiunea unui club uriaș. Iar liderii cu experiență au dezamăgit până acum

Rezultatele i-au înfierbântat pe fani și unii l-au abordat pe președintele clubului, la sfârșitul partidei. A urmat un schimb de vorbe șocant. Laporta a fost jignit de suporter, dar reacția lui a surprins pe toată lumea. „Fiu de t…ă”, i-a replicat oficialul catalan, în timp ce bărbatul l-a numit hoț, în mai multe rânduri. Până la urmă Laporta s-a liniștit, cu greu, apoi a plecat de la stadion.

Pierde Barcelona unul din cei mai promițători fotbaliști?

Laporta a promis că va face tot posibilul să întărească echipa în iarnă, pentru ca Xavi să aibă cu ce să lucreze. Oficialii Barcelonei lucrează la mai multe oferte de împrumut, dar Laporta se poate trezi cu o altă situație neașteptată. Unul din noii puști minune ai clubului a stârnit interesul celor de la Liverpool.

Gavi a reușit să se impună în acest sezon și a devenit un om crucial pentru Xavi, dar și un jucător important la naționala Spaniei. Tânărul mijlocaș a demonstrat că poate acoperi toate zonele mediane, dar cu tehnica și viziunea sa, urcă și în atac. De aceea Liverpool este foarte interesată de serviciile sale. Jurgen Klopp consideră că fotbalistul spaniol s-ar potrivi perfect pe strategia „cormoranilor”.

Liverpool este gata să achite clauza de 50 de milioane de euro pentru a-l achiziționa. Pierderea lui Gavi ar reprezenta o nouă lovitură dură pentru președinte și ar adânci și mai tare conflictul cu suporterii

Urmăriți Playsport.ro și pe