Jigniri la nivel înalt! Becali și Rotaru se înțeapă de la distanță: ”Eu nu l-am făcut prost!”

Catinca Giosanu 16.01.2021, 14:29
Jigniri la nivel înalt! Becali și Rotaru se înțeapă de la distanță: ”Eu nu l-am făcut prost!”

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a declarat că, la fel ca FCSB, și echipa sa a dorit să efectueze un cantonament în Turcia. Cu toate acestea, omul numărul 1 la gruparea din Bănie nu a vrut să riște o posibilă carantinare a delegației.

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce Mihai Rotaru a omis să facă un cantonament în plină pandemie

La scurt timp după afirmațiile făcute de patronul Universității Craiova, Gigi Becali a reacționat extrem de dur. În plus, patronul FCSB s-a apărat declarând că echipa sa nu a încălcat nicio lege.

Celelalte cluburi n-au inteligență, de asta n-au mers în străinătate”, a declarat, zilele trecute, omul de afaceri.

”Eu niciodată nu l-am făcut prost pe Rotaru”

Acum, a venit o nouă replică din partea lui Gigi Becali.

Vreau să lămuresc lucrurile cu Mihai Rotaru și vă spun că îl voi suna personal să îi explic ceea ce am vrut să spun. Eu niciodată nu l-am făcut prost pe Rotaru. Nu îi subestimez sub nicio formă inteligența, iar dacă el a făcut ațâția bani la viața lui din afaceri, atunci înseamnă că este un om inteligent. Cu ce i-am subestimat eu inteligența lui Mihai Rotaru?

Nu l-am jignit pe Mihai Rotaru sub nicio formă. Eu am pronunțat numele lui Marcel Popescu, pentru că am văzut că acest om ieșise cu niște declarații și vorbea de siguranță națională și așa mai departe. Marcel Popescu a vorbit de noi câteva zile. Noi am studiat bine legea și am avut unele discuții pentru informarea noastră în care am vrut să aflăm dacă există o formă legală de a evita carantina la întoarcere, a explicat Becali, conform Digi Sport.

Becali i-a dat replica lui Mihai Rotaru
Becali i-a dat replica lui Mihai Rotaru /

Gigi Becali: „Nu este vina mea că alți conducători din Liga 1 nu au studiat legea”

Gigi Becali a declarat că a cerut sfatul unui avocat renumit înainte de a pleca în cantonamentul din Turcia.

Nu am fentat nicio lege. Dacă nu găseam această formă legală, nu lăsam echipa să plece în Turcia. Nu este vina mea că alți conducători din Liga 1 nu au studiat legea din scoarță în scoarță și nu au găsit această portiță legală. Nu vreau să se spună că Becali iar jignește, că m-am săturat de câte telefoane am primit ca să vorbesc despre acest subiect. Am vorbit o dată și s-a făcut atâta circ, dar FCSB nu are nicio vină, a mai spus afaceristul.

În prezent, FCSB se află pe primul loc în campionat, cu 37 de puncte acumulate după 16 runde. La rândul ei, Universitatea Craiova ocupă locul 3, la 4 puncte distanță de echipa lui Gigi Becali. Craiova a făcut egal, 0-0, cu Sepsi, în ultima etapă.

În plus, Gigi Becali a dezvăluit și dialogul incredibil pe care l-a avut cu șeful DSP Ilfov.

L-am sunat și i-am zis: «Ce sunt cu tâmpeniile alea pe care le-ai zis, te-au pus și pe tine dracii să declari lucrurile alea?». Păi, când am vorbit cu el înainte să plecăm în cantonament, îmi zicea «Gigi, să te învăț cum să faci ca să nu intrați în carantină». Adică tu mă înveți și apoi zici ce zici în interviu? Chiar l-am sunat să-l întreb după ce am văzut ce susținea la voi în ziar!, a relatat patronul FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe