Jurnaliștii au aflat cât a plătit Lionel Messi pentru puloverul pe care l-a purtat la ultimul interviu. Prețul e mai mare decât salariul mediu din România

Mihai Rosoiu 29.12.2020, 19:04
Jurnaliștii au aflat cât a plătit Lionel Messi pentru puloverul pe care l-a purtat la ultimul interviu. Prețul e mai mare decât salariul mediu din România

Interviul acordat de Lionel Messi la sfârșitul acestui an a creat multă vâlvă în rândul microbiștilor. Răspunsurile argentinianului au fost întoarse pe toate fețele. La fel și gesturile. Evident, jurnaliștii au aflat cât a plătit Lionel Messi pentru puloverul pe care l-a purtat la ultimul interviu.

Ca o paranteză, obiectul vestimentar valorează mai mult decât salariul mediu net al unui angajat din România. De altfel, puloverul vedetei de la FC Barcelona a reprezentat un subiect dezbătut pe larg pe rețelele de socializare.

Cât a plătit Lionel Messi pentru puloverul pe care l-a purtat la ultimul interviu

Când te numești Messi trebuie să îți asumi că orice gest, cuvânt sau decizie îți sunt analizate la sânge. Inclusiv felul în care te îmbraci poate să devină un subiect gras pentru presă. Dovada cea mai bună o reprezintă ultimele materiale din presa iberică pe marginea acestui mic detaliu.

Lionel Messi a plătit o mică avere pe puloverul din imagine
Lionel Messi a plătit o mică avere pe puloverul din imagine

Specialiștii în vestimentație au dat verdictul. Lionel Messi a cheltuit o mică avere pentru un pulover creat de celebra casă Dolce&Gabbana. Mai exact, dacă informațiile apărute sunt corecte, un astfel de obiect de îmbrăcăminte costă 895 de euro.

”Cu 55 de euro mai puțin decât salariul minim din Spania în acest an, 950 de euro. Și mai mult decât salariul minim din 2019, care era 735,90 euro”, remarcă publicația La Razon.

Messi, detalii despre viitorul său la FC Barcelona

Starul argentinian nu și-a prelungit încă înțelegerea cu Barcelona. Intră în curând în ultimele șase luni de contract cu gruparea catalană și au apărut speculațiile în privința viitoarei sale destinații. Jurnalistul Jordi Evole l-a provocat pe Lionel Messi, oferindu-i câte un ghid turistic pentru Manchester și Paris, cele mai vehiculate posibile destinații ale fotbalistului argentinian. Lionel Messi nu a picat în cursă, iar răspunsul a venit prompt: „păstrează-le tu”. Totuși, a dezvăluit unde și-ar dori să joace.

Nu știu nimic clar despre viitor. Aștept să termin acest sezon, îmi voi duce la capăt contractul. Important e să mă gândesc la echipă acum și să terminăm cu bine sezonul. Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite, să experimentez viața și campionatul de acolo. Apoi, pe final, să mă întorc într-o formă sau alta la Barcelona”, a dezvăluit Lionel Messi.

Începând cu luna ianuarie, Lionel Messi va putea semna din postura de jucător liber de contract cu orice echipă care îi face o ofertă pe măsură.

Dacă viitorul lui la Barcelona este unul incert, jurnaliștii au oferit detalii precise despre cât a plătit Lionel Messi pentru puloverul pe care l-a purtat la ultimul interviu, suma fiind mult mai mare decât un salariu mediu net în România.

Urmăriți Playsport.ro și pe