Kortney Hause, fundașul lui Aston Villa, bătut de Crăciun. Clipe de coșmar pentru jucătorul din Premier League

Moldoveanu Camelia / 28.12.2021, 17:54
Kortney Hause, fundașul lui Aston Villa, bătut de Crăciun. Clipe de coșmar pentru jucătorul din Premier League

Kortney Hause nu o să poată uita niciodată Crăciunul din 2018. Fundașul de la Aston Villa a fost urmărit, bătut și cinci răufăcători au încercat să-l răpească. Totul s-a întâmplat de Boxing Day, pe vremea când evolua la Wolverhampton FC.

Clipe de coșmar în ziua de Crăciun pentru Kortney Hause. Inițial, a crezut că este o farsă

Atacantul celor de la Aston Villa juca în 2018 pentru Wolverhampton FC, iar antrenorul echipei a considerat că nu are nevoie de serviciile lui în meciul contra Fulham, de Boxing Day. Astfel, Kortney Hause a luat decizia de a-și vizita părinții în Essex, un comitat din estul Angliei.

În a doua zi de Crăciun, în ziua în care echipa sa juca meciul de Boxing Day, Hause a mers să facă niște cumpărături împreună cu un prieten. Ceea ce nu a observat el a fost faptul că timp de 40 de minute a fost urmărit până acasă.

Își amintește cum prietenul lui l-a lăsat în fața casei, moment în care o mașină s-a oprit lângă el și toate ușile s-au deschis, în afară de cea a șoferului. Au coborât cinci tip, unul dintre ei extrem de masiv, și primul gând a lui Kortney Hause a fost că este în mijlocul unei farse.

Lovit cu o sticlă în cap și plin de sânge, fotbalistul nu a îndrăznit să ceară ajutorul vecinilor

Kortney Hause s-a luptat cu atacatorii săi, însă cel mai înalt dintre ei avea o sticlă cu care cu care l-a lovit pe fotbalist direct în cap.

Trebuie să fi fost o sticlă pentru că s-a spart, trebuie să fi fost capătul unei sticle și de acolo am acea cicatrice.”, își amintește fotbalistul.

După o luptă infernală, Hause a reușit să scape și a luat-o la fugă pe străzi. În documentarul intitulat „PowerHause Journey ft. Kortney”, atacantul englez a mărturisit că i-a fost teamă să apară plin de sânge în fața vecinilor, mai ales pentru că este negru.

Ei ar fi crezut că este legat de bande sau ceva de genul. Nimeni nu m-ar fi ajutat.”

În schimb, Hause a decis să fugă la spitalul din apropiere, dar a fost prins de atacatorii săi care se aflau într-o mașină, chiar când ajungea la destinație. Acela a fost momentul în care fotbalistul s-a temut cel mai tare pentru viața sa, fiind convins că urmează să fie împușcat.

Nici măcar nu vădeam prin fereastră, era ca un coșmar în care nici măcar nu poți vedea fața persoanei, e ca o nălucă.”, a mai explicat Hause.

În momentul în care credea că totul s-a sfârșit, o ambulanță a venit la spitalul în apropierea căruia se afla. Răufăcătorii s-au speriat, iar fotbalistul a reușit să fugă în spital, acolo unde a primit și îngrijiri de urgență.