Kylian Mbappe, pus sub presiune. Cu ce echipă îl îndeamnă familia să semneze

Ioan Valentin Oprea 26.07.2023, 11:48
Kylian Mbappe, pus sub presiune. Cu ce echipă îl îndeamnă familia să semneze

Telenovela din jurul lui Kylian Mbappe e pe cale să ia sfârşit. Exclus din lotul lui PSG pentru stagiul de pregătire asiatic, din Japonia şi Coreea de Sud, starul în vârstă de 24 de ani are pe masă o ofertă impresionantă de la Al-Hilal, iar familia sa îl împinge să accepte această propunere.

Preşedintele Al-Khelaifi şi ceilalţi oameni din conducerea trupei de pe „Parc des Princes” i-au transmis lui Mbappe un mesaj clar: fie îşi prelungeşte acordul scadent în vara lui 2024, fie părăseşte echipa în această perioadă de mercato. În caz contrar, va sta pe tuşă un sezon întreg.

Nemulţumiţi de această situaţie, cei din familie l-au sfătuit să Mbappe să dea curs ofertei venite pe numele său din Arabia Saudită. Dacă îşi va da ok-ul, Mbappe va deveni cel mai bine plătit fotbalist al planetei.

Potrivit informaţiilor furnizate de presa internaţională, atacantul de 24 de ani ar urma să fie răsplătit cu 200 de milioane de euro pe sezon. Acestor bani li se vor adăuga importante bonusuri din drepturile de imagine. Anual, Mbappe ar urma să câştige aproape 700 de milioane de euro.

PSG şi-a dat deja acordul

Şeicii saudiţi s-ar fi înţeles deja cu oficialii lui PSG şi ar urma să vireze 300 de milioane de euro în contul francezilor pentru Mbappe. Mai lipseşte, până în prezent, semnătura vârfului de 24 de ani.

PSG le-a dat deja acordul saudiţilor să înceapă tratativele cu Mbappe, dar un răspuns din partea acestuia este de aşteptat să se amâne până după 1 august. Mbappe vrea să tergiverseze cât mai mult timp adoptarea unei decizii finale şi să primească prima de fidelitate de la PSG, în valoare de 90 de milioane de euro.

PSG a autorizat-o pe Al-Hilal să negocieze cu Kylian Mbappe, pe baza unui transfer de 300 de milioane de euro”, a anunţat jurnalistul italian Gianluca Di Marzio.

Va juca doar un an în Arabia Saudită

Presa internaţională a speculat că Mbappe ar avea semnat un antecontract cu Real Madrid, care ar urma să intre în vigoare din 2024. Din acest motiv, jurnaliştii europeni au scris că este posibil ca angajamentul lui Mbappe cu Al-Hilal să fie valabil doar pentru un singur sezon.

Fără Mbappe, campioana Franţei a înregistrat doar un rezultat de egalitate în meciul de verificare cu Al Nassr. Pentru PSG, a evoluat fratele lui Kylian, Ethan Mbappe, În vârstă de doar 16 ani, acesta a fost introdus pe teren de Luis Enrique, în minutul 62.

Urmăriți Playsport.ro și pe