L-a pus la colț pe Gică Hagi după discuția cu Răzvan Burleanu. Florin Prunea continuă să-și atace foștii colegi din „Generația de Aur”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.11.2021, 08:32
L-a pus la colț pe Gică Hagi după discuția cu Răzvan Burleanu. Florin Prunea continuă să-și atace foștii colegi din „Generația de Aur”

Negocierile dintre Gică Hagi și Răzvan Burleanu pentru preluarea de către „Rege” a echipei naționale a generat un scandal monstru printre componenții „Generației de Aur”. Florin Prunea, un aspru critic al actualei administrații de la „Casa fotbalului”, a fost extrem de supărat la aflarea acestei vești.

Gică Hagi, criticat de Florin Prunea pentru că a refuzat preluarea echipei naționale

Inițial, fostul portar a avut un schimb foarte dur de replici cu Ilie Dumitrescu. Prunea i-a reproșat fostului său coechipier că și-a permis să vorbească în numele întregii lor generații și să îl felicite pe Răzvan Burleanu pentru demersul de a purta discuții cu Gică Hagi.

Prunea nu s-a oprit însă aici. El l-a criticat și pe Hagi, însă nu pentru că a negociat cu președintele FRF, ci pentru că a refuzat oferta acestuia.

Fostul președinte de la Dinamo și Poli Iași este de părere că refuzul lui Hagi a generat un prejudiciu major de imagine pentru acționarul majoritar al Farului. De asemenea, Prunea se așteaptă ca „Regele” să explice public de ce a luat această decizie, în condițiile în care el este văzut de foarte multă lume drept înlocuitorul ideal al lui Mirel Rădoi.

Eu cred că Gică trebuie să lămurească această problemă, pentru că el a ieșit cel mai șifonat. Trebuie să vină cu explicații. Toată lumea l-a cerut și îl cere în continuare. E omul care poate reconstrui. El îi cunoaște pe copiii ăia, știe cum se mișcă și cum respiră. El trebuie să o lămurească. Sunt convins că o va face”, a spus Florin Prunea potrivit ProSport.

Cum și-a motivat „Regele” decizia

Gică Hagi a explicat imediat după discuția avută cu Răzvan Burleanu că nu a acceptat oferta FRF pentru a evita generarea unui eventual conflict de interese, dat fiind faptul că deține pachetul majoritar de acțiuni la Farul Constanța.

Ne-am întâlnit, am avut o discuție în care, de la bun început, lucrurile erau clare. Am spus că, dacă sunt acționar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculații. Am discutat două ore, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situația asta de până acum.

Nu știu ce era dacă eram acționar minoritar, cred era total diferit. Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc. Vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, obiective clare și proiect ambițios”, a spus Hagi la Digi Sport.

Dezvăluirile lui Mircea Sandu despre întâlnirea dintre Gică Hagi și Răzvan Burleanu: „Vă garantez asta!”