Larisa Iordache merge la Europenele din Elveția, ca să prindă Olimpiada

Moldoveanu Camelia / 14.04.2021, 13:55
Larisa Iordache merge la Europenele din Elveția, ca să prindă Olimpiada

Larisa Iordache visează la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Gimnasta merge la Europenele din Elveția, între 21 și 25 aprilie, pentru a prinde „biletul” norocos. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv FRG.

Larisa Iordache speră să prindă „biletul” către Olimpiada de la Tokyo

Larisa Iordache vrea să ajungă la Olimpiada de la Tokyo 2021
Larisa Iordache vrea să ajungă la Olimpiada de la Tokyo 2021

Comitetul Executiv FRG i-a trimis la Europenele din Elveția pe Larisa Iordache, Antonia Duţă şi Maria Ceplinschi (în competiția feminină) și pe Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Emilian Neagu (în competiția masculină).

La Base, gimnaștii români nu merg doar pentru medalii, ci și pentru a primi „biletul” către Jocurile Olimpice 2021. România își propune ca după europene să mai trimită doi sportivi la Tokyo, unul feminin și unul masculin.

Din păcate, din cauza unor probleme medicale, deși erau înscriși pentru Campionatele Europene, gimnaștii Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Răzvan Marc vor rămâne acasă. Tot acasă rămân și Maria Holbură şi Eduard Gavrilă, aceștia fiind insuficient pregătiţi pentru nivelul concursului.

Programul gimnaștilor la Europenele din Elveția

Pe 21 aprilie, în prima și în ultima subdivizie, le putem vedea pe Larisa Iordache, Antonia Duţă şi Maria Ceplinschi. Ziua următoare, pe 22 aprilie, este rândul competiției masculine unde o să-i vedem, în prima și a doua subdivizie, pe Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Emilian Neagu.

Sportivii vor fi însoțiți de antrenorii Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, Nicolae Forminte, Lucian Sandu, Ştefan Gal şi Marius Urzică.

În ceea ce privește arbitrii, România o să-i aibă la Base pe Angela Cacoveanu, Adela Popa, Eugen Căţean şi Nicuşor Pascu.

Frumoasa Larisa Iordache a răspuns la întrebarea: ”Cum trebuie să fie bărbatul care să te cucerească?”

Campioana europeană la gimnastică, Larisa Iordache este în trend. Românca obișnuiește să posteze destul de des pe rețele de socializare, dar interacționează și cu fanii săi. Nu prea le acordă însă atenție celor care îi fac avansuri. Și asta, pentru că sportiva are mari pretenții de la bărbați.

De curând, Larisa Iordache a mărturisit cum trebuie să fie un bărbat care să ajungă la inima ei. De asemenea, ea a recunoscut că a vrut să se lase de gimnastică, după accidentarea gravă pe care a avut-o.

Sportiva a avut mari îndoieli în a continua sportul de performanță, după ce toate problemele și nereușitele s-au strâns într-o perioadă relativ scurtă, în cariera gimnastei.

Eu chiar am vrut să mă îndepărtez absolut de tot. Nu am mai vrut să mai aud de gimnastică, de absolut nimic. Nu am vrut să mai aud. Nu am vrut să intru în sală. Nu am vrut să mai știu absolut nimic.”, a dezvăluit Larisa Iordache, potrivit AS.ro.