Laurențiu Reghecampf, la un pas să fie demis de la Craiova! Antrenorul depinde de barajul cu Botoșani! Mihai Rotaru e gata să-i achite clauza de reziliere

Autor: Octavian Vasilescu / 25.05.2022, 17:35
Laurențiu Reghecampf, la un pas să fie demis de la Craiova! Antrenorul depinde de barajul cu Botoșani! Mihai Rotaru e gata să-i achite clauza de reziliere

Universitatea Craiova și FC Botoșani se vor duela în barajul pentru accederea în preliminariile UEFA Conference League. Postul antrenorului Laurențiu Reghecampf (46 de ani) depinde de acest joc.

GSP.ro scrie că Laurențiu Reghecampf are șanse mari să fie demis de Universitatea Craiova dacă va pierde acest meci crucial. O înfrângere cu FC Botoșani, pe teren propriu, va însemna ratarea prezenței în cupele europene pentru olteni. Patronul Mihai Rotaru nu ia în calcul această variantă.

Reghecampf riscă să fie demis de Universitatea Craiova

Dacă Reghecampf va fi dat afară, Universitatea Craiova va trebui să-i achite clauza de 300.000 de euro. Antrenorul mai are contract pentru încă un sezon cu gruparea de pe „Ion Oblemenco”. Reghecampf a vorbit recent despre relația pe care o are cu patronul Rotaru:

La noi lucrurile sunt foarte clare. Mai am contract un an de zile. Lucrurile sunt foarte bine definite în contract atât din partea mea, cât şi din cealaltă parte.

Relaţia mea cu Mihai Rotaru este una foarte bună, cu preşedintele şi cu toţi membrii staff-ului. Nu există nicio discuţie în momentul de faţă, nu au fost şi nici nu vor fi. Când unul dintre noi are un alt drum, este foarte simplu, este stipulat în contract, ne dăm mâna şi rămânem prieteni”, a spus recent Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf câștigă lunar 15.000 de euro la Universitatea Craiova. Oltenii au la activ cinci prezențe consecutive în preliminariile cupelor europene.

FC Botoșani a ajuns în finala barajului pentru Conference League după ce Sepsi OSK a câștigat Cupa României.

Ce primă au jucătorii de la Botoșani pentru meciul de baraj cu Universitatea Craiova

Patronul de la Botoșani, Valeriu Iftime, a vorbit pentru Playsport.ro despre barajul de la Craiova. Fotbaliștii de la Botoșani vor împărți circa 100.000 de euro dacă vor ajunge în preliminariile Conference League:

Ar fi ceva extraordinar să ne calificăm în Conference League.

La începutul sezonului nu ne-am propus să ajungem în play-off, ne-am propus să ajungem în cupele europene. Acum jucătorii își pot îndeplini obiectivul după un mic ocol prin play-out. Primele sunt cele stabilite la începutul sezonului, nu există prime speciale pentru acest meci. Prima de grup este undeva pe la 100.000 de euro, nu mai știu exact.

Am criticat barajul pentru Conference League, dar iată că ne-a ajutat (râde). Dumnezeu luminează lucrurile în favoarea celor care fac fotbal, așa cum s-a întâmplat și la Sepsi. Pot spune acum că acest sistem cu barajul pentru cupele europene este foarte atractiv”, a spus Valeriu Iftime, pentru Playsport.