Li s-a făcut dor de Simona Halep. Declarația momentului: „Greu găsiţi pe cineva care să nu o vrea înapoi pe teren”

Catinca Giosanu 12.05.2023, 13:06
Li s-a făcut dor de Simona Halep. Declarația momentului: „Greu găsiţi pe cineva care să nu o vrea înapoi pe teren”

Ashleigh Barty, fost număr unu mondial în tenisul feminin și câștigătoare de turneu de Mare Șlem, a vorbit într-un interviu despre situația Simonei Halep. Sportiva din Australia îi simte lipsa marii noastre campioane.

Ashleigh Barty, declarație de dragoste pentru Simona Halep

Ashleigh Barty, una dintre cele mai apreciate jucătoare din vestiarul WTA, a transmis are numai cuvinte de laudă la adresa sportivei din Constanța. Australianca a declarat că o iubeşte şi o respectă pe fiica lui Stere Halep.

De asemenea, ea a spus că îşi doreşte ca jucătoarea noastră să aibă posibilitatea de a se apăra în cazul de dopaj care o ţine departe de teren de mai multe luni.

O iubesc pe Simo şi o respect pe Simo. Am vorbit cu ea un pic în ultimele 12 luni, doar ca să văd cum este. Este o persoană excepţională.

Sper sincer că va avea oportunitatea de a spune ce are de spus şi de a explica varianta ei, pentru că mereu există două laturi ale fiecărei poveşti.

Cred că v-ar fi greu să găsiţi pe cineva care să nu o vrea înapoi pe teren, făcând ceea ce iubeşte, şi anume să concureze pe o scenă mare împotriva celor mai bune jucătoare din lume.”, a spus australianca Ashleigh Barty, potrivit The Guardian.

”Este o persoană excepţională”

Fosta jucătoare din Australia, retrasă din activitate la doar 25 de ani, a vorbit întotdeauna frumos despre eleva lui Patrick Mouratoglou. Ea a lăudat-o pe sportiva din Constanța chiar și în momentul în care și-a agățat racheta de tenis în cui. Australianca a redactat o carte, în care a dezvăluit ce mesaj a primit de la ”Simo” după titlul cucerit de la Wimbledon, în 2021.

Am deschis telefonul și am văzut cum curg mesajele. Primul a fost puțin neașteptat, deși am știut mereu cu ce fel de persoană am de-a face.

„Felicitări, amico! Sunt atât de fericită pentru tine, prietenă dragă. Meriți! E un sentiment diferit, nu-i așa? Cât de bine e în balcon! Să te bucuri de moment!”. Era de la Simo. Ce legendă!”, se arată în cartea faimoasei Ashleigh Barty.

Urmăriți Playsport.ro și pe