Liderul selecțiilor de la ”naționala” României vine azi la PlaySport LIVE! Dorinel Munteanu pune lupa pe fotbalul românesc!

Sorin Chiriac / 11.01.2022, 17:08

Echipa națională de fotbal a României este în continuare fără selecționer, după ce nume importante, ca Gică Hagi, Dan Petrescu sau Răzvan Lucescu au zis ”pas” șefilor FRF. În acest moment, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță negociază intens cu Ladislau Boloni, asta în timp ce Adrian Mutu și Edward Iordănescu sunt încă în ”stand-by”.

Loți trage de timp?

În urmă cu două săptămâni, Boloni și Burleanu s-au întâlnit pentru primele negocieri. Tehnicianul a primit următoarea ofertă: doi ani de contract și 300.000 de euro pe an. Însă, momentan, Laszlo Boloni nu a spus nici da, nici nu. S-a speculat că este greu de negocia cu fostul fotbalist al naționalei, dar 14 zile sunt suficiente pentru orice „armată de avocați”.

Zboară cu oferte pentru Edi

În timp ce negocierile dintre federali și Boloni sunt în toi, sau cel puțin așa se lasă impresia, nici ceilalți contracandidați nu stau cu mâinile în sân. Cel puțin în ceea ce îl privește pe Edi Iordănescu, acesta pare extrem de dorit la export. PlaySport.ro a scris că Al Fateh, echipă din Arabia Saudită,  îl dorește cu orice preț. Clubul se află pe locul 12 în clasament și s-a despărțit de antrenorul belgian, Yannick Ferrera. Iar românul a devenit favorit.

Pentru a-l convinge, saudiții sunt gata să pună pe masă 1,5 milioane de euro. Ar fi un salariu foarte tentant pentru fiul „Generalului”. Mai mult ca sigur că va fi cea mai tentantă ofertă, din punct de vedere financiar. Iordănescu junior a mai negociat cu Atromitos, dar nu s-a înțeles cu formația elenă. Echipa din Golf ar putea rămâne, însă, fără omul pe care îl dorește. Asta pentru că Iordănescu mai are o variantă foarte bună.

Dorinel Munteanu bun doar de Liga 3?

Pe de altă parte, un nume cu ”greutate” în fotbalul românesc, liderul selecțiilor de la echipa națională de fotbal a României, Dorinel Munteanu nu a fost vreodată luat în calcul de șefii Federației. Acum antrenor în Liga a 3-a, la Oțelul Galați, fostul mare jucător român este, la rândul său, un campion al României, chiar cu Oțelul, echipă pe care încearcă acum să o readucă pe prima scenă a fotbalului românesc.

Dorinel Munteanu, astăzi, la PlaySport LIVE!

Dorinel Munteanu este invitatul special al lui Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, astăzi, la PlaySport LIVE, de la orele 18:00! Antrenorul va comenta felul în care se vede din Liga 3 situația de la echipa națională și întreg fotbalul românesc.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3spQ2g4.