Brest – CSM București : 24 – 21. ”Tigroaicele” pierd după o evoluție modestă

Dragos Stefanescu 19.01.2022, 17:20
Brest – CSM București : 24 – 21. ”Tigroaicele” pierd după o evoluție modestă

CSM București va înfrunta în această seară de la ora 21:45, echipa franceză Brest, în Liga Campionilor la Handbal feminin. Partida din Franța se anunță extrem de grea pentru ”tigroaice”, care vin cu un moral bun după victoria cu Buducnost.


Min 30 : S-a terminat partida.

Min 30 : Goool Brest!

Min 29 : Goool Brest!

Min 29 : Goool CSM!

Min 28 : Goool CSM!

Min 27 : Goool Brest!

Min 26 : Goool Brest!

Min 25 : Goool CSM!

Min 23 : Goool CSM!

Min 21 : Goool CSM!

Min 21 : Goool Brest!

Min 19 : Goool CSM!

Min 18 : Goool Brest!

Min 17 : Goool CSM!

Min 16 : Goool CSM!

Min 15 : Gool Brest!

Min 13 : Goool CSM!

Min 8 : Goool Brest!

Min 7 : Goool Brest!

Min 6 : Goool Brest!

Min 5 : Goool CSM!

Min 4 : Goool Brest!

Min 4 : Goool Brest!

Min 3 : Goool Brest!

A început repriza secundă;

Min 30 : Fluier final aal primei reprize;

Min 29 : Goool Brest!

Min 27 : Goool CSM!

Min 25 : Goool Brest!

Min 23 : Goool Brest!

Min 22 : Goool CSM!

Min 22 : Goool Brest!

Min 20 : Goool CSM!

Min 18 : Goool Brest!

Min 17 : Goool Brest!

Min 16 : Goool CSM!

Min 15 : Goool Brest!

Min 15 : Goool CSM!

Min 11 : Goool Brest!

Min 11 : Goool Brest!

Min 10 : Goool CSM! Cristina Neagu marchează din nou!

Min 9 : Gool Brest!

Min 9 : Gool CSM!

Min 8 : Goool Brest!

Min 7 : Gool CSM!

Min 5 : Goool CSM!

Min 4 : Goool CSM! Înscrie Cristina Neagu!

Min 2 : Goool CSM!

Min 1 : A început partida;


Brest – CSM București, meci greu pentru ”tigroaice” în Liga Campionilor la Handbal feminin

CSM București a obținut o victorie importantă în primul meci al anului din Liga Campionilor la Handbal feminin, contra celor de la Buducnost. „Tigroaicele” conduse de Adi Vasile nu au avut emoții prea mari și au câștigat cu scorul de 28 – 20.

CSM merge în Franța cu un moral bun după victoria cu Buducnost. Meciul de la Brest va fi însă mult mai greu pentru fetele antrenate de Adi Vasile. După cele trei victorii obținute în ultimele patru deplasări, CSM pleacă favorită în meciul din această seară. În meciul tur, ”tigroaicele” au pierdut  dramatic, la diferență de un gol. Acum situația este diferită, CSM fiind în formă maximă.

Înaintea duelului din această seară, CSM București este pe locul patru în grupă, cu 10 puncte, iar Brest ocupă locul șase, cu 8 puncte, dar având un meci mai puțin disputat.

Transfer stelar reușit de CSM București

După ce i-au prelungit contractul Cristinei Neagu, oficialii clubului CSM București au mai reușit o lovitură. Săptămâna trecută, aceștia au anunțat că au perfectat transferul handbalistei Kalidiatou Niakate (27 de ani). Acesta a venit de la Brest Bretagne Handball și este campioană olimpică, europeană şi mondială cu selecţionata Franţei.

Kalidiatou Niakate a semnat cu CSM Bucureşti un contract pe doi ani, valabil din sezonul viitor, 2022-2023. Ea s-a născut la Paris, în 15 martie 1995. Niakate a început handbalul la Aubervilliers (Seine-Saint-Denis), unde locuia alături de familia sa. Ulterior, o parte importantă a junioratului său și-a petrecut-o la Châtenay-Malabry. La 16 ani a făcut pasul către Issy-Paris Hand, unde a şi semnat primul său contract profesionist. A urmat apoi în 2017  Nantes, echipă pentru care a evoluat doar doi ani. În 2019,  Kalidiatou Niakate a acceptat oferta celor de la Brest Bretagne Handball.

Kalidiatou Niakate a debutat în naţionala Franţei în 9 octombrie 2014 într-o partidă cu Danemarca. Împreună cu selecționata Hexagonului, Niakite a cucerit titlul olimpic, european şi mondial.

Elizabeth Omoregie rămîne la CSM București

După Cristina Neagu, CSM-ul a mai convins o jucătoare importantă să continue la București. Elizabeth Omoregie este una din handbalistele care au devenit vitale în angrenajul construit de Adi Vasile. De aceea, conducătorii clubului i-au oferit un nou contract, chiar de ziua ei. La 25 de ani, jucătoarea venită de la Krim Ljubliana, este una din piesele grele ale „tigroaicelor”. Și va rămâne să lupte pentru a aduce cel mai important trofeu din handbalul feminin, la București.

O nouă veste bună din partea echipei feminine de handbal a clubului nostru! Elizabeth Omoregie, una dintre cele mai iubite tigroaice, a semnat prelungirea contractului cu CSM București! Elizabeth a luat decizia de a semna prelungirea angajamentului cu CSM București chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani! La 6 octombrie 2014, la vârsta de 17 ani, Elizabeth Omoregie își începea ascensiunea în handbalul mare, semnând un contract cu formația slovenă Krim Ljubljana. După patru ani petrecuți la Ljubljana, timp în care a primit și cetățenia slovenă, Elizabeth a semnat cu CSM București”, se arată într-un comunicat emis de conducerea CSM-ului.

Urmăriți Playsport.ro și pe