Lovitură dată de Steaua: transferă un atacant crescut de PSG!

Gabriel Peneș 21.01.2021, 20:07
Lovitură dată de Steaua: transferă un atacant crescut de PSG!

Daniel Oprița nu se joacă!Lovitură dată de Steaua: transferă un atacant crescut de PSG! Lidera seriei 4 din Liga a III-a l-a adus în Ghencea pe Philippe Nsiah. Atacantul a crescut în echipa șeicilor de la Paris Saint-Germain. Împreună cu el, a semnat pentru steliști și un alt atacant, Dragoș Huiban.

Lovitură dată de Steaua: transferă un atacant crescut de PSG!

Echipa lui Daniel Oprița se întărește în această iarnă pentru a nu mai avea emoții cu promovarea. Lovitură dată de Steaua: transferă un atacant crescut de PSG! Gruparea stelistă a adus doi atacanți pe care i-a prezentat chiar pe stadionul din Ghencea. Dragoș Huiban si Philippe Nsiah sunt cele două vârfuri care au semnat cu echipa din Liga 3. scrie sport.ro. Nsiah (26 ani) este un atacant care a crescut la un club imens, Paris Saint-Germain. A evoluat alături de Presnel Kimpembe, actualul fundaș central de la PSG. Nsiah n-a avut parcursul campionului mondial cotat astăzi la 40 de milioane de euro.

Parisul a renunțat la el după juniorat. Nsiah a mai trecut pe la Angers, apoi a luat-o în jos, spre ligile inferioare. În 2018 a ajuns în România, la Pandurii, acolo unde a jucat până în 2019. A fost luat de Daco-Getica liber de contract, apoi a mai jucat la Clinceni, Da Nang si Thanah Hoa FC. Ultima echipă la care a evoluat Philippe Nsiah a fost Concordia Chiajna. Jucătorul de 1,86 m are o cotă de piață de 75.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Este un club mare al României, au ambiții mari, pentru asta am venit aici. Stadionul e ca in Ligue 1, e extraordinar. Ne lipsește promovarea, ca să jucăm aici”, a declarat Nsiah la Steaua TV, conform sport.ro.

Steaua transferă un atacant crescut de PSG
Daniel Oprița și secundul Iulian Miu, alături de comandantul CSA București, la data semnării contractului. Sursa foto: csasteaua.ro

Au adus un vârf și de la Gloria Buzău

Al doilea vârf transferat de steliști este Dragoș Huiban. Atacantul de 30 de ani vine liber de contract, din Liga a 2-a, de la Gloria Buzău, echipă în tricoul căreia a jucat 9 meciuri în acest sezon. Atacantul a mai jucat pentru FCM Bacău, Onești, Târgu Mureș, Academica Clinceni, Sepsi Sf. Gheorghe și Sportul Snagov. Cota lui de piață este chiar mai mare decât a lui Nsiah, 100.000 de euro.

Transferul este o realizare, indiferent de liga în care joacă acest club sunt foarte mândru să mă aflu aici. Sper ca împreună cu toata familia Steaua să ducem echipa în eșalonul doi, în primul rând și, mai departe, în primul eșalon! Am avut și alte oferte, dar am venit aici cu inima deschisă datorită proiectului și clubului”, a spus Huiban pentru Steaua TV, citat de sport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe