Messi vrea la PSG! Cu ce ofertă fabuloasă l-au atras șeicii la Paris

Catinca Giosanu 21.01.2021, 12:49
Messi vrea la PSG! Cu ce ofertă fabuloasă l-au atras șeicii la Paris

Leo Messi vrea la PSG! La cei 33 de ani ai săi, fotbalistul s-a lăsat impresionat de șeicii de la Paris, care l-au atras cu o ofertă fabuloasă. Cum l-a convins PSG pe Messi să spună ”da”?

Cu ce ofertă fabuloasă l-au atras șeicii pe Messi la Paris

Oferta pe care i-au făcut şefii de pe Parc des Princes lui Messi este de nerefuzat. Asta consideră fotbalistul argentinian care în prezent evoluează la clubul FC Barcelona în Primera División.

Messi a acceptat să se transfere la Paris, mai ales că contractul său cu FC Barcelona va expira, în vara lui 2021. Se pare că PSG i-a prezentat lui Leo Messi o ofertă cu care l-au convins pe decarul argentinian să spună ”da”.

Cele trei argumente cu care a fost ademenit Messi

Leo Mesii vrea să plece de la Barcelona și i-a spus deja ”da” clubului parizian.

Oficialii de la PSG au recunoscut că și-l doresc pe Messi și l-au ademenit cu trei argumente importante, notează Diario Gol. În primul rând, este vorba despre salariul uriaș pe care actualul decar al Barcelonei ar urma să îl primească la PSG. O analiză realizată de France Football arată că sportivul ar avea la Barcelona un salariu lunar de șapte milioane de euro. Dacă luăm în calcul și bonusurile, acesta ajunge să încaseze anual 130 de milioane de euro.

Messi s-a lăsat impresionat și de faptul că ar putea lucra din nou cu Neymar. Cunoscutul fotbalist își dorește să fie din nou coechipier cu fostul său coleg de la Barcelona.

Mai mult decât atât, şefii lui PSG i-au promis sportivului că îl vor face ambasador al competiţiei.

Messi vrea la PSG
Messi vrea la PSG / Sursa Foto: G4Media

PSG: ”Am făcut o rezervare la masa negocierilor cu Messi”

De curând, directorul sportiv al parizienilor, Leonardo, a recunoscut că Leo Messi ar putea ajunge pe Parc des Princes.

Mari fotbaliști precum Messi sunt mereu pe lista noastră la PSG. Dar încă nu e momentul să vorbim despre asta, nu e nici momentul să visăm la asta.

Suntem printre cei care urmăresc ce se întâmplă cu Messi, suntem foarte atenți. Chiar am făcut o rezervare la masa negocierilor. Vom sta la o masă mare alături de toate cluburile care urmăresc atent situaţia lui. De fapt, nu stăm momentan, dar avem scaune rezervat în orice caz! Mai sunt 4 luni, în fotbal asta înseamnă o eternitate, mai ales în aceste vremuri”, a declarat Leonardo, pentru sursa anterior citată.

Urmăriți Playsport.ro și pe